To je to što me zanima!

Škoro o prelasku članova u HDZ: 'Nitko neće napustiti ovaj brod Domovinskog pokreta'

Prije nekoliko mjeseci nije bilo Domovinskog pokreta, sada smo treća politička snaga i moramo to prihvatiti. Što će se događati u preslagivanju, vidjet ćemo, kaže Miroslav Škoro
Vidi originalni članak

Domovinski pokret je prema rezultatima DIP-a osvojio 16 mandata, a čelnik Miroslav Škoro kaže da je rezultatima zadovoljan. Istaknuo je i da nije u kampanju ušao jer misli da ga Andrej Plenković treba, nego zato što su mislili da ih treba hrvatski narod. 

POGLEDAJTE VIDEO: Škoro nakon izbora 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prije nekoliko mjeseci nije bilo Domovinskog pokreta, sada smo treća politička snaga i moramo to prihvatiti. Što će se događati u preslagivanju, vidjet ćemo - objasnio je Škoro za Dnevnik Nove TV. 

Rekao je kako nitko "neće napustiti brod Domovinskog pokreta" te da će tek vidjeti što će se dogoditi u nadolazećem razdoblju. 

- Mi smo napravili čudo. Imamo 16 mandata. Koji žetončići će pristupiti Andreju Plenkoviću i njegovoj trgovačkoj koaliciji ne znam. Vidjet ćemo, ja vjerujem da to među nama neće napraviti nitko - istaknuo je.

PRATITE REAKCIJU: Škoro našao razloge za lošiji rezultat: 'Dosta je ovo sve nalikovalo na situaciju u Srbiji'

Što se tiče njegove sestre, Škoro kaže da je "dr. Vesna Vučemilović vrhunski stručnjak". 

- Mi ćemo raditi ono što mislimo da je najbolje, a to je nastaviti inzistirati na strukturalnim reformama koje su bitne. Ja vjerujem da i ova nova vlada i saborska većina neće biti u stanju provoditi one prave i istinske reforme koje su važne. Sve će to biti na razini kozmetike i održavanje koalicije da bi se ostalo na vlasti - kazao je Škoro.

Kaže da će biti u Saboru.

- Već sam jednom pokazao da to meni nije najvažnija stvar na svijetu i izašao sam nakon osam mjeseci. Sad neću, odgovoran sam predsjednik političke opcije - dodao je Škoro.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 07.07.2020.

    Bolje biti u oporbi nego s pupovcem na vlasti

  • mučki_provokator 07.07.2020.

    A kak si ih skupio molim te lijepo, ko pikavce po tramvajskoj stanici.

  • listovača 07.07.2020.

    Prvo, stranka koja se osnuje neposredno prije izbora nebi smjela moći izaći na te izbore. nebitno je o kome se radi. To su ljudi koji su apsolutno nepoznati, nemaju nikakav program osima ad hoc žvrljoztina na papiru. nemaju profilirani stav, nemaju nikakve rezultate. Zapravo nemaju ništa. NEBITNO JE O KOME SE RADI. Takve stvari bi se trebale zakonski regulirati na način da stranka mora postojati barem 4 godine da bi mogla izaći na izbore. Isto tako bi izborni prag trebalo dići barem na 7-8% Treba ograničiti i najmanji broj aktivnih članova neke stranke na državnoj razini barem na min. 5000. Što se preletača tiče, nisam siguran da će i sam Škoro ostati u svojoj stranki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare