To je to što me zanima!

Snađi se kako znaš i možeš: Koliko telića stane u auto?

Dvojica prijatelja uz cestu između Knina i Drniša ugledali su parkirani Caddy. U njemu su bila dva teleta. Iz automobila je jako smrdjelo, a vozača nije bilo
Vidi originalni članak

Prijatelji i ja smo usred mraka ugledali auto parkiran uz cestu. Vozačeva i bočna vrata bila su otvorena, a svjetla upaljena. Zaustavili smo se, rekao je A. J. (18).

U petak oko 23.30 sati na cesti između Knina i Drniša u parkiranom Caddyju prijatelj (19) i on ugledali su dva teleta. Životinje su bile vezane konopcem oko vrata i mirno su čekale povratak vozača.

- Iz mraka je izašao ćelav muškarac srednjih godina. Preplašili smo se. Mislili smo da mu se nešto dogodilo. Ostali smo zaprepašteni. Ne viđaš svaki dan dva teleta u automobilu - dodaje čitatelj koji je fotografije napravio potajno.

Njihov strah ubrzo su zamijenile šale. Muškarcu su rekli kako bi kupili životinje i za koliko bi ih prodao. Odgovorio im je da je životinje kupio ranije te da ih vozi kući na selo zaklati.

- Iz automobila je jako smrdjelo. To je bilo nešto strašno. Možda se zaustavio jer mu je od smrada pozlilo pa je stao da malo uhvati zraka i prozrači automobil. Tko zna koliko ih je dugo tako vozio. Auto je bio stariji i nije imao nikakvu ventilaciju - opisuje nam mladić.

Razgovor su nastavili još 15-ak minuta, nakon čega je vozač zatvorio životinjama vrata i nastavio putovanje.

- Teška su vremena i treba se nekako snalaziti - zaključuje čitatelj.

>>> Što sve trebate za najfiniji rižoto?

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Uni 17.10.2015.

    Jadne zivotinje kako god okrenes imaju tezak zivot i na kraju smrt zbog ljudskog ega.

  • najiram 10 17.10.2015.

    važno da im budu šniclini poslije mirisali...a kaj vi mislite da u štalama miriši...u svinjcima isto...pa vi gradski hoštapleri i neznate kak se živi...na selu..i kako je to mukotrpan posao...

  • 17.10.2015.

    Zašto mene niko ne slika dok vozim punicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare