News

Komentari 19

Snađi se kako znaš i možeš: Koliko telića stane u auto?

Snađi se kako znaš i možeš: Koliko telića stane u auto?

Dvojica prijatelja uz cestu između Knina i Drniša ugledali su parkirani Caddy. U njemu su bila dva teleta. Iz automobila je jako smrdjelo, a vozača nije bilo

Prijatelji i ja smo usred mraka ugledali auto parkiran uz cestu. Vozačeva i bočna vrata bila su otvorena, a svjetla upaljena. Zaustavili smo se, rekao je A. J. (18).

U petak oko 23.30 sati na cesti između Knina i Drniša u parkiranom Caddyju prijatelj (19) i on ugledali su dva teleta. Životinje su bile vezane konopcem oko vrata i mirno su čekale povratak vozača.

- Iz mraka je izašao ćelav muškarac srednjih godina. Preplašili smo se. Mislili smo da mu se nešto dogodilo. Ostali smo zaprepašteni. Ne viđaš svaki dan dva teleta u automobilu - dodaje čitatelj koji je fotografije napravio potajno.

Njihov strah ubrzo su zamijenile šale. Muškarcu su rekli kako bi kupili životinje i za koliko bi ih prodao. Odgovorio im je da je životinje kupio ranije te da ih vozi kući na selo zaklati.

- Iz automobila je jako smrdjelo. To je bilo nešto strašno. Možda se zaustavio jer mu je od smrada pozlilo pa je stao da malo uhvati zraka i prozrači automobil. Tko zna koliko ih je dugo tako vozio. Auto je bio stariji i nije imao nikakvu ventilaciju - opisuje nam mladić.

Razgovor su nastavili još 15-ak minuta, nakon čega je vozač zatvorio životinjama vrata i nastavio putovanje.

- Teška su vremena i treba se nekako snalaziti - zaključuje čitatelj.

>>> Što sve trebate za najfiniji rižoto?

Najčitaniji članci