To je to što me zanima!

Stradao dosad najviši ruski časnik: Ukrajinski snajperist ubio je ruskog generala

Ukrajinski mediji izvještavaju da je Andrej Suhovetski, zamjenik zapovjednika 41. kombinirane vojske Središnjeg vojnog okruga, ubijen u srijedu
Vidi originalni članak

Visoki ruski zapovjednik ubijen je u Ukrajini, a prema pisanju Daily Maila ubio ga je ukrajinski snajperist. Informaciju su prenijeli ukrajinski, ali i neki ruski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO: LAVROV O SAD-U

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ukrajinski mediji izvještavaju da je Andrej Suhovetski, zamjenik zapovjednika 41. kombinirane vojske Središnjeg vojnog okruga, ubijen u srijedu.

Ovo je fotografija ubijenog ruskog zapovjednika:

Informaciju je na ruskoj društvenoj mreži VKontakte objavio Sergej Čipilev iz ruske veteranske udruge, uz nju je objavio i fotografiju sebe i ubijenog zapovjednika, a prenosi je i moskovski portal Pravda.

'U velikoj boli doznajemo tragičnu vijest o smrti našeg prijatelja, brigadnog generala Andreja Suhovetskog, na teritoriju Ukrajine tijekom pecijalne operacije. Izražavamo najdublju sućut njegovoj obitelji', napisao je Čipilev na društvenoj mreži, a prenosi Pravda.

RUSKO UPOZORENJE STRANCIMA Šeler o ruskim optužbama da šalje 200 plaćenike u Ukrajinu: 'To pokazuje koliko su očajni'

Suhovetski je najviši ruski zapovjednik koji je poginuo u invaziji na Ukrajinu dosad. 

 OVDJE 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Čmar Finger 03.03.2022.

    Trebaju oformiti snajperiste i da samo skidaju zapovjednike pa da malo rade pomutnju unutar redova rusa. Sve te glavešine ipak imaju znanje koje treba ukloniti

  • Dalmacija41 03.03.2022.

    Za par dana Ukrajina unistena nazalost

  • humels 03.03.2022.

    Nije mi jasno zašto putkovič i lavrović nisu u prvim redovima,koliko vidim da su na toplom,e moj generale bolje da si okreno svoju diviziju,i krenuo sa njom na kremlj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare