To je to što me zanima!

Suca Kovačića pustili iz zatvora

Mozak kriminalne hobotnice koja je godinama izvlačila novac iz tvrtki u stečaju i vjerovnika suspendiran je, a 30. travnja više neće biti sudac. Također je na ispitivanju sve priznao pa je prošli tjedan pušten na slobodu
Vidi originalni članak

To što ste napisali i za što me sumnjičite, to je sve istina. No ja za pola toga nemam pojma da se događalo, jer sam bio više pijan nego trijezan – branio se Mihael Kovačić, sudac Trgovačkog suda, koji je s još 12 ljudi uhićen zbog sumnje da su 12 godina iz stečajnih masa poduzeća čije je stečajeve Kovačić vodio izvukli oko 30 milijuna kuna.

KORUPCIJSKI SKANDAL Sudac Mihael Kovačić sve je priznao Uskoku, na tajnim je snimkama i Kujundžićeva žena

Kovačiću, koji je iznio obranu i priznao, istražni zatvor određen je zbog opasnosti od ponavljanja djela, a kako je sam tražio da ga se razriješi sudačke dužnosti, sudac prestaje biti 30. travnja.

U međuvremenu ga je predsjednik Trgovačkog suda u Zagrebu suspendirao pa je otpala mogućnost da kao sudac opet počini kazneno djelo te je USKOK zatražio da ga puste iz Remetinca. tako će se Kovačić, kao i članovi njegove obitelji, u nastavku istrage braniti sa slobode. 

SUDAC USKOKU SVE PRIZNAO Kovačićeva piramida prevare

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 03.03.2021.

    sud u osjeku je leglo korupcije i kriminala . tamo odvjetnike ubijaju zato što varaju za lovu

  • 03.03.2021.

    ma ljudi treba uzaći na ulice i pobunit se. korupcija je ušla u sve živo

  • Malihrvat1275 02.03.2021.

    3 klošara ukradu kosilicu, motorku i ovcu dobili su od 2 do 2,5 godine svaki pazite objašnjenje suda u karlocu - udruzili su se u kriminalnu grupu, smijali smo se da su dobii tolko zato što su pojeli ovcu, eto država u kojoj živimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare