To je to što me zanima!

Sukob obitelji nakon presude: 'Zašto mi blate ubijenog sina?'

Roditelji Nuše Bunić (23) pokušali su ocrnjeti ubijenog Nikolu Tureka (30). Turekovi poručuju: 'Zaštitit ćemo se!'
Vidi originalni članak

Nema nikakvih tajni. Nikola je prekinuo s jednom djevojkom. Bio je tužan, pa je popio tablete, odgovorio je Zdravko Turek, otac ubijenog Nikole (30) na tvrdnje roditelja Nuše Bunić (23).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nuša Bunić u srijedu je na Županijskom sudu u Varaždinu nepravomoćno osuđena na 12 godina zatvora zbog ubojstva bivšeg dečka iz 2017. godine. Njezini roditelji na presudu su reagirali vrlo burno te, između ostalog, iznijeli tvrdnje da se i Nikola liječio na psihijatriji te da je već ranije nekog napao. Njegovi roditelji, Zdravko i Branka, jučer nisu željeli komentirati reakciju Nušinih roditelja jer im je tako savjetovao njihov odvjetnik Tomislav Kos.

DOBILA 12 GODINA ZATVORA Slušala je presudu kao da je se ne tiče: Nuša nije ni trepnula...

No napomenuli su da, ako bude još neprimjerenih i neistinitih optužbi te napada, morat će pokrenuti tužbu zbog ugrožavanja. Što se tiče psihijatrijskog liječenja koje spominju Bunići, kažu da je to bilo negdje tijekom 2014. godine.

- Išao je u bolnicu na ispumpavanje želuca te je nakon toga ostao nekoliko dana na promatranju na psihijatriji. Ništa slično poslije, a ni prije tog događaja, nije bilo, a niti bilo kakvo drugo liječenje vezano uz psihijatriju. Taj dokument je i u sudskom spisu - pojasnio je Nikolin otac.

Kaže kako nikakvih napada nije bilo od strane Nikole te da su Bunići i njihov odvjetnik pokušali nekim svjedocima ocrnjeti Nikolu na sudu, ali nisu uspjeli.

- Njihov se odvjetnik zamarao nebitnim stvarima - dodaje Zdravko Turek.

NEPRAVOMOĆNA PRESUDA 'Krvava Nuša' u zatvor ide na 12 godina: Ubila bivšeg dečka

Podsjetimo, Nuša Bunić osuđena je jer je 15. lipnja 2017. godine oko 3 sata na livadi varaždinskog predjela Beli kipi uz Dravu, nožem oštrice 9,5 centimetara u vrat ubola bivšeg dečka. Prerezala mu je karotidnu arteriju i pobjegla. Nikola je preminuo u bolnici dva dana kasnije, a njegovi organi spasili su šest života.

Ni portiru do kojeg je nakon napada dotrčala krvava i polugola niti na pregledu u bolnici Nuša nije spominjala da ju je Turek pokušao silovati. Nije im rekla ni da ga je smrtno ranila i da on treba pomoć.

Nikola je ranjen između 3 i 3.20 sati, a Nuša je manje od 2 sata nakon napada bila na pregledu na psihijatriji u Općoj bolnici Varaždin. Dovezla su je dva policajca nakon obrade na Hitnoj. Ispričala im je da je kobne večeri izašla s prijateljicama i naletjela na bivšeg, iako je ona sama inicirala susret. Rekla je da su se sukobili, tvrdila da ju je počeo gušiti i udario je šakom u glavu. Imala je tek površinske ozljede glave.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • mily 25.05.2019.

    traže opravdanje, sram ih bilo!

  • tipkovnica03 25.05.2019.

    Ne poznajem ni jednu ni drugo obitelj ali ubojstvo opravdanja nema...I kako to da u komentarima NITKO pozitivno ne govori o obitelji Bunić ?

  • suncemojemajo 25.05.2019.

    Sad je i ona bila na promatranju na psihijatriji. Znači i nju sad može netko koknut i imat opravdanje - po njenim roditeljima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare