To je to što me zanima!

Svjedok pada MiG-a: Imao je jako čudnu putanju. Čuo sam jak udarac i nakon toga muk

Jako nisko je letio i odjedanput je krenuo tamo prema zapadu i čuo se jedan dublji udarac. Kad avion probije zvučni zid uvijek se poslije toga čuje zvuk aviona kako odlazi. Ali ovo mi je bilo čudno, rekao je svjedok
Vidi originalni članak

Istraga pada aviona Hrvatskog ratnog zrakoplovstva MIG-21 dvosjeda, koji se srušio tijekom planske obučne aktivnosti u utorak 6. prosinca 2022. godine kod Slatine u Virovitičko-podravskoj županiji je u tijeku.

Na terenu je nadležno Državno odvjetništvo, pripadnici Vojne policije, Povjerenstvo za istraživanje zrakoplovnih nesreća i policijski službenici MUP-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Aviona je pao nedaleko Voćina, a svemu su svjedočili i mještani.

- Puno puta vidim kada prolaze tu i čudan mi je bio taj put njegov. Jako nisko je letio i odjedanput je krenuo tamo prema zapadu i čuo se jedan dublji udarac. Kad avion probije zvučni zid uvijek se poslije toga čuje zvuk aviona kako odlazi. Ali ovo mi je bilo čudno. Zašto udarac i ništa. Ubrzo nakon toga sam stigao kući i odmah sam čuo sirene vatrogasne i onda sam čuo vijest da je pao MIG. Sretan sam i sretni su svi Voćinćani da su se spasili piloti - ispričao je medijima Jozo Jaković.

STABILNO SU Ovo su piloti koji su preživjeli pad MiG-a: Jedan je bio Ponos Hrvatske, spriječio je katastrofu

- Dobro su i brzo reagirali i sreća brzo su ih našli jer da nisu u tom trenutku kasnije bi bilo jako teško. Spustila se velika magla kasnije - dodao je Janković.

Istraga bi trebala utvrditi urok nesreće, a prema riječima umirovljenog pilota i brigadira Ivana Selaka preživio je rep aviona u kojem se nalazi crna kutija pa ne bi trebalo biti teško odrediti razlog nesreće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

>>

Idi na 24sata

Komentari 8

  • croarmy47 07.12.2022.

    Vocin je dobro poznat iz vremena srbske agresije na Hrvatsku, dobro provjerite da taj avion nije netko srusio od ostataka cetinika u Vocinu.

  • monter 2000 07.12.2022.

    Mogli su tim migom plenki i bane skupa u Katar i to bez katapulta ,bilo bi manje troškova za državu.

  • Cortney Clark 07.12.2022.

    Lako skraćeno radno vrijeme radeći na mreži od kuće. Prvi tjedan sam lako primio 2539 € bez ikakvog radnog iskustva na internetu. Ja sam student i radim na pola radnog vremena od kuće i osttvarujem više prihoda. svakodnevno radim lako 2 do 3 sata dnevno u svoje slobodno vrijeme. Svatko može raditi ovaj posao i ostvariti više prihoda na mreži u skraćenom radnom vremenu tako da samo otvori ovu stranicu i slijedi upute... ..........................>>>>>>>>>>>>>>> J­­­­o­bzC­­­a­­­­r­t.C­­O M

Komentiraj...
Vidi sve komentare