To je to što me zanima!

Tin Šunjerga reže se po cijelom tijelu i gasi čikove po svom licu

Mladić je u dva navrata bio zaprimljen u Zatvorsku bolnicu zbog zlouporabe opijata i poremećaja prilagodbe, a postojala je i mogućnost iznenadnog napada ili bijega
Vidi originalni članak

Tin Šunjerga (20) iz Čiste Velike prošle godine je pucao i usmrtio svoje roditelje, a na Županijskom sudu u Zadru će, iza zatvorenih vrata, 9. svibnja iznijeti svoju obranu. Uskoro nakon toga slijedi i presuda. 

SUĐENJE ZATVORENO ZA JAVNOST Ubio roditelje hicem u glavu: Šunjerga na sudu zurio u pod

Odlukom upravitelja zatvora od prosinca 2017. godine je Šunjergi određeno posebno provođenje mjera održavanja reda i sigurnosti, odnosno pojačanog nadzora. U dva je navrata bio zaprimljen u Zatvorsku bolnicu zbog zlouporabe opijata i poremećaja prilagodbe, a postojala je i mogućnost iznenadnog napada ili bijega. 

Iz liječničkog kartona moglo se iščitati da je na vlastitom licu gasio cigarete, a prije ubojstva roditelja bio je sklon samoozljeđivanju, režući se po tijelu i rukama. 

ZA UBOJSTVO RODITELJA Ubio roditelje hicem u potiljak, prijeti mu i 50 godina zatvora

U pritvoru se, unatoč svemu, Šunjerga ponaša uredno i ne pravi ekscese.

IMA NOVOG ODVJETNIKA Tražit će da se ubojici roditelja sudi kao mlađem punoljetniku

Podsjetimo, Šunjergu se tereti da je lani ubio oca i majku jer su mu prigovarali zbog loših ocjena u školi i konzumiranja droga. Nametali su mu zabrane, a on je to shvaćao kao napad na osobnu slobodu, piše Jutarnji list. 

Idi na 24sata

Komentari 158

  • elvis16 14.05.2018.

    Droga u zarvoru je legalna kao I vani zove se Bupronerfin a proizvodi ga Sandoz po nazivu suboxone subutex i makedonski Bupronerfin u dozama 2mg i8mg po 7 tableta u pakovanju a da ne zaboravimo heptanon i Lyrica bez toga zatvor ne moze funkcionirati

  • FattaMorgana 19.04.2018.

    opijati u zatvoru e to je odlicno

  • BOROMIRBorko 19.04.2018.

    Slabić

Komentiraj...
Vidi sve komentare