To je to što me zanima!

Tko je 'Klokan' iz poruka Josipe Rimac i Milijana Vase Brkića?

Turudić kad je bio kod mene, kaže možeš biti mirna nema privođenja, napisala je Rimac tadašnjem glavnom tajniku HDZ-a Milijanu Brkiću. On joj odgovara s OK i naziva je andelom. Spominje i 'Klokana'
Vidi originalni članak

Posljednje poruke koje je objavio Jutarnji list iz mobitela Josipe Rimac pokazuju da se Rimac dopisivala i s Milijanom Brkićem koji je u to vrijeme bio glavni tajnik HDZ-a. Pa mu tako u jednoj poruci piše:

- Turudić kad je bio kod mene, kaže možeš biti mirna nema privođenja - napisala je Brkiću Josipa Rimac, a on joj na uzvraća s OK i naziva je andelom.

EKSKLUZIVNO Imamo novu prepisku Ivana Turudića i Josipe Rimac. Zovu se u večernje izlaske i posjete...

Objavljene su i poruke iz iste godine kad Brkić šalje link Rimac na članak da su ona i Turudić bili na kavi, a Rimac mu piše da je to vidjela i požalila mu se da joj ne daju mira. Brkić joj potom piše da se ubuduce s Turudićem nalazi diskretnije i ne na javnom mjestu.

Brkić tu spominje i nekoga koga naziva 'Klokan' i kaže da mu je sinoć govorio o tome, kao da je nešto slutio.

Osim što se iz tih poruka iščitava da drugi čovjek HDZ-a sugerira Rimac da se s Turudićem koji je tada bio šef Županijskog suda u Zagrebu sastaje potajno i da drugi ne vide, spominje se i 'Klokan'.

Tko je 'Klokan'?

Prilično je jasno i tko je 'Klokan'. Milijan Brkić tako zove brata Jozu Brkića, a ovaj njega zove 'Čupko'. Jozo je i godinama sa suprugom živio u Australiji. 24sata su detaljno pisala o Jozi Brkiću i njegovom opusu rada.

Tako bi osnovao preko 40 tvrtki kojima je zakupljivao gradske i državne lokale, a kad posao krene, onda ih proda. Na ogradi jednog takvog lokala u centru Zagreba je oslikan upravo - klokan...

 
Idi na 24sata

Komentari 52

  • Jennifer07447 08.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

  • SexyLolly21 07.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • tuti fruti 11 06.02.2024.

    Tomson je u kninu zadnji put pjevao kada je rimac bila gradonaćelnica.Milanović se boji tudurića.Sauha.Podravka 800 000 kuna itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare