To je to što me zanima!

Sudac županu: Ako drugi put u 9:02 ne budeš tu, privest će te!

Predugo to sve traje. Sve me to psihički opterećuje, rekla je Mara Tomašević, koja je supruga Alojzija Tomaševića optužila za nasilje. On se opet nije pojavio na sudu u Slavonskom Brodu
Vidi originalni članak

U srijedu je na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu trebalo biti prezentirano vještačenje mobitela Mare Tomašević, supruge župana Požeško-slavonskog Alojzija Tomaševića, no rasprava je odgođena jer župan nije došao na sud.

Sudac Slaven Vidmar rekao je da mu je stigao zahtjev optuženika za odgodu koji je opravdao sastankom u Poljskoj. To je druga odgoda i sudac je izgubio strpljenje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Željko Damjanac, odvjetnik Alojzija Tomaševića, rekao je kako su on i njegov klijent cijeli listopad i polovicu studenog zauzeti. Na to je oštro reagirao sudac rekavši da zakazuje raspravu za 18. studeni u 9 sati.

- Ne bude li se optuženik pojavio taj dan u naznačeno vrijeme, dvije minute nakon devet sati izdajem nalog da ga se privede - rekao je Slaven Vidmar.

SUĐENJE TOMAŠEVIĆU Vještačit će ženin mobitel: Ne vjeruju da su fotografije prave

Odvjetnik: Sudac zna da to ne može tako

- Moj branjenik niti u ova dva slučaja nije izostao neopravdano, oba puta je to bilo zbog poslovnih obveza, a sudac vrlo dobro zna da se nekoga može privesti samo ako se ne pojavi na sudu iz neopravdanih razloga - rekao je Damjanac dodajući kako on smatra da sudac ide na ruku oštećenici, Mari Tomašević.

SUĐENJE ŽUPANU ZA NASILJE Mara Tomašević sudu donijela snimke svojih ozljeda i prijetnji

'Stalno nešto odgađa'

- Predugo to sve traje. Sve me to psihički opterećuje. Odgođena je rasprava i vidjeti ćemo što će biti sljedeći puta. Stalno nešto odgađaju, čemu to, mislim da žele dobiti na vremenu - rekla je Mara Tomašević, županova supruga.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ono što se moglo čuti prije nego je sudac odgodio raspravu je da predstavnici tužiteljstva imaju primjedbe na nalaz vještaka koji je vještačio autentičnost fotografija i video snimaka koje se nalaze na mobitelu Mare Tomašević, kao i on sam na nalaz vještaka kojeg su svi dobili uz poziv za današnji raspravu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim o tome se nije raspravljalo i dogovoreno je da se vještak ispita na sljedećem sudskom ročištu u studenom mjesecu.

SUĐENJE TOMAŠEVIĆU 'Mara laže, sve je to izmislila!' 'Vjeruješ li ti, Manda, u Boga?'

Ova sudska kako su je neki nazvali „sapunica“ traje od 03. listopada 2017. godine kada je zbog nasilja u obitelji Mara Tomašević prijavila svoga supruga Alojzija Tomaševića, župana Požeško Slavonske.

U nepune dvije godine saslušani su brojni svjedoci jedne i druge strane, no, još uvijek se postupak nije okončan.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • adika 11.09.2019.

    Toliko o tome koliko veliki rvat poštuje državne institucije poput pravosuđa, svoje države koju jako voli , i spreman je se potući i svi su državni neprijatelji , kada netko drugi ne poštuje državu i njene institucije.To se zove veliki rvat po potrebi kada je njegova guzica u pitanju .

  • 11.09.2019.

    Gadi mi se više uopće pratiti vijesti, jer se iz dana u dan sve više nerviram, a pomoći nam očito nema.

  • 11.09.2019.

    Ne vrijede zakoni isto za sve u Hrvatskoj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare