Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mara Tomašević sudu donijela snimke svojih ozljeda i prijetnji

To što sam predala radi se o ozljedama koje sam imala na oku, nozi, rukama, licu. I jedan naš razgovor gdje je prijetio da će me ubiti. Bilo je toga cijeli život, rekla je Mara Tomašević

Slavonski Brod: Nastavljeno suđenje zupanu Alojziju Tomaševiću
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
24 komentara

Na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu pod predsjedanjem suca Slavena Vidmara u srijedu je nastavljeno suđenje požeško slavonskom županu Alojzu Tomaševiću za obiteljsko nasilje i nasilje nad suprugom Marom. Na današnjem ročištu svjedokinja optužbe Marija Jozić rekla je da o nasilju obitelji Tomašević i ozljedama koje je supruga zadobila ništa ne zna. 

SUDE MU ZA OBITELJSKO NASILJE Tomašević: 'Nisam nasilnik, da sam to učinio, povukao bih se'

- Radila sam s Marom, o tome što se između njih dvoje događalo ništa ne znam. Čula sam ono što su čuli i drugi - rekla je. 

Sljedeće ročište bit će 29. ožujka, do tada će sudac Vidmar i zastupnici optužbe i obrane pregledati fotke i videosnimke ozljeda koje Alojz tom navodno nanio supruzi. 

Snimke datiraju od 15. srpnja 2016. Predala ih je sucu u dvije kuverte koje su ušle u sudski spis.

SUĐENJE ALOJZIJU TOMAŠEVIĆU 'Djeci sam rekla da ne idem iz svoje kuće pa neka me i ubije!'

- Vidjet ćemo o kakvom se dokaznom materijalu radi, tek tada ćemo se moći očitovati - rekao je branitelj Željko Damjanović.

- To što sam predala radi se o ozljedama koje sam imala na oku, nozi, rukama, licu. I jedan naš razgovor gdje je prijetio da će me ubiti. Bilo je toga cijeli život, rekla je novinarima supruga Mara Tomašević. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Message