To je to što me zanima!

Tužna vijest: Uginuo magarac Bepo kojeg je spasio Ponoš

Ponoš je na internetu vidio snimku na kojoj magarci i divlje svinje na farmi kraj Đakova žive u krajnje lošim uvjetima. Pola je životinja uginulo, a ostali su patili potpuno izgladnjeli. Inspekcija je rekla da je sve u redu...
Vidi originalni članak

Bepo, magarac kojeg je spasio Antun Ponoš, je nažalost uginuo. Podsjetimo, Ponoš je početkom ožujka na internetu vidio snimku na kojoj magarci i divlje svinje na farmi kraj Đakova žive u krajnje lošim uvjetima. Pola je životinja uginulo, a ostali su patili u snijegu i ledu, potpuno izgladnjeli. Zgrozio se.

STRAVA KOD ĐAKOVA Antun Ponoš: 'Ti magarci su ugibali, morao sam ići po njih'

Uspio je doći do autora snimke koji živi u blizini farme s nezbrinutim životinjama. Otkrio mu je lokaciju pa je Ponoš tamo poslao veterinarsku inspekciju.

- Inspekcija mi je javila da su životinje dobro i da nisu ugrožene. Smučilo mi se. Znao sam da su pogrešno procijenili. Sjeo sam u auto, posudio prikolicu i iz Zagreba se uputio ravno u Budrovce - rekao je Ponoš.

Čim je došao, shvatio je da ga osjećaj nije prevario. Životinje su ugibale pred njegovim očima. Pronašao je i njihova vlasnika o kojem nije htio govoriti. Kupio je jedina dva magarca koja su preživjela. Bepu je poznati voditelj u utorak odvezao na Veterinarski fakultet gdje su utvrdili da ima simptome tetanusa. Bepu su mišići glave bili ukočeni i nije mogao otvarati usta. Posljednjim snagama došao je na pregled. Nažalost Bepo je u srijedu uginuo. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • vranplanina 23.03.2018.

    U prvom redu kazniti one koji daju drzavne novce ne kontrolirajuci sto se radi s njim, ovoga lika koji je drzavu privario i mucio zivinu u zatvorsku ludaru, a prije svega - sve koji su dobili napad za drzanje zivotinja poslati na neki tecaj ...jer oni koji drze zivinu najprije njoj osiguraju smjestaj i hranu, onda misle o sebi.

  • Papatest 22.03.2018.

    Dakle,nije ga spasio Ponoš.

  • Bravo_1 22.03.2018.

    Još tužnija vijest je da u zadnjih par dana više od deset branitelja nije više sa nama. Petorica su nas napustila u dobi od 50tak godina. Očito nekima to nije dovoljno tužno da bi se uhvatili pera, tj. tipkovnice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare