Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
36 komentara

Tužna vijest: Uginuo magarac Bepo kojeg je spasio Ponoš

Ponoš je na internetu vidio snimku na kojoj magarci i divlje svinje na farmi kraj Đakova žive u krajnje lošim uvjetima. Pola je životinja uginulo, a ostali su patili potpuno izgladnjeli. Inspekcija je rekla da je sve u redu...

Foto: Facebook/Antun Ponoš
36 komentara

Bepo, magarac kojeg je spasio Antun Ponoš, je nažalost uginuo. Podsjetimo, Ponoš je početkom ožujka na internetu vidio snimku na kojoj magarci i divlje svinje na farmi kraj Đakova žive u krajnje lošim uvjetima. Pola je životinja uginulo, a ostali su patili u snijegu i ledu, potpuno izgladnjeli. Zgrozio se.

STRAVA KOD ĐAKOVA Antun Ponoš: 'Ti magarci su ugibali, morao sam ići po njih'

Uspio je doći do autora snimke koji živi u blizini farme s nezbrinutim životinjama. Otkrio mu je lokaciju pa je Ponoš tamo poslao veterinarsku inspekciju.

- Inspekcija mi je javila da su životinje dobro i da nisu ugrožene. Smučilo mi se. Znao sam da su pogrešno procijenili. Sjeo sam u auto, posudio prikolicu i iz Zagreba se uputio ravno u Budrovce - rekao je Ponoš.

Čim je došao, shvatio je da ga osjećaj nije prevario. Životinje su ugibale pred njegovim očima. Pronašao je i njihova vlasnika o kojem nije htio govoriti. Kupio je jedina dva magarca koja su preživjela. Bepu je poznati voditelj u utorak odvezao na Veterinarski fakultet gdje su utvrdili da ima simptome tetanusa. Bepu su mišići glave bili ukočeni i nije mogao otvarati usta. Posljednjim snagama došao je na pregled. Nažalost Bepo je u srijedu uginuo. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message