To je to što me zanima!

U Međimurju pregazio ženu i pobjegao, a uzeli mu vozačku

Muškarac osumnjičen da je automobilom udario ženu u Orehovici te nakon toga napustio mjesto nesreće ispitan je u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu, a policija mu je oduzela vozačku dozvolu...
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo muškarca sumnjiči da je izazvao prometnu nesreću i da nakon toga ženi koju je pregazio nije pružio pomoć. Nažalost, žena je na prometnici u Orehovici i preminula. 

DOVEDEN U POLICIJU Orehovica: Uhićen vozač koji je usmrtio pješakinju i pobjegao

- Postoji osnovana sumnja da je 58-godišnjak 19. siječnja 2019. oko 19,25 sati na cesti između mjesta Orehovica i Šemovec, upravljajući osobnim automobilom nesmotreno vozio suviše velikom brzinom koja nije bila prilagođena dometu vidljivosti i zbog toga udario u 48-godišnju pješakinju koja se nalazila na kolniku i preminula uslijed zadobivenih ozljeda. Osnovano se sumnja da je 58-godišnjak nakon udara vozilom u pješakinju nastavio vožnju bez zaustavljanja i udaljio se s mjesta nesreće, stoji u priopćenju DORH-a. 

MEĐIMURJE: UMRLA NA LICU MJESTA 'Pregazio mi je majku, ugasio svjetla i otišao. Nije ni trepnuo'

- Državno odvjetništvo odredilo je 58-godišnjaku mjeru opreza privremenog oduzimanja dozvole za upravljanje motornim vozilom na temelju zakonom propisane obavezne primjene blaže mjere umjesto istražnog zatvora, kojom se ostvaruje svrha otklanjanja opasnosti od ponavljanja kaznenih djela u prometu, stoji zaključno u priopćenju. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 27.01.2020.

    Moraju ispitati jel vozač ima stranačku iskaznicu da ne bi gulio kaznu zatvora bezveze. Ako ima, pretpostavljam da je pješak kriv i bila je loša vidljivost...

  • Budni 27.01.2020.

    Čovjek je imao vozačku bez imena i prezimena! Baš cudno , ali čini mi se da ih ima sve više i više takvih!

  • Dalibor0704 27.01.2020.

    Uzimanje vozačke će mu teško pasti, postati će jedan od onih 20-30.000 vozača koji svaki dan voze bez nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare