News

Komentari 17

U Međimurju pregazio ženu i pobjegao, a uzeli mu vozačku

U Međimurju pregazio ženu i pobjegao, a uzeli mu vozačku

Muškarac osumnjičen da je automobilom udario ženu u Orehovici te nakon toga napustio mjesto nesreće ispitan je u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu, a policija mu je oduzela vozačku dozvolu...

Općinsko državno odvjetništvo muškarca sumnjiči da je izazvao prometnu nesreću i da nakon toga ženi koju je pregazio nije pružio pomoć. Nažalost, žena je na prometnici u Orehovici i preminula. 

- Postoji osnovana sumnja da je 58-godišnjak 19. siječnja 2019. oko 19,25 sati na cesti između mjesta Orehovica i Šemovec, upravljajući osobnim automobilom nesmotreno vozio suviše velikom brzinom koja nije bila prilagođena dometu vidljivosti i zbog toga udario u 48-godišnju pješakinju koja se nalazila na kolniku i preminula uslijed zadobivenih ozljeda. Osnovano se sumnja da je 58-godišnjak nakon udara vozilom u pješakinju nastavio vožnju bez zaustavljanja i udaljio se s mjesta nesreće, stoji u priopćenju DORH-a. 

- Državno odvjetništvo odredilo je 58-godišnjaku mjeru opreza privremenog oduzimanja dozvole za upravljanje motornim vozilom na temelju zakonom propisane obavezne primjene blaže mjere umjesto istražnog zatvora, kojom se ostvaruje svrha otklanjanja opasnosti od ponavljanja kaznenih djela u prometu, stoji zaključno u priopćenju. 

Najčitaniji članci