To je to što me zanima!

U moru bila 10 sati: 'Pila je tu večer, a sve je snimila kamera'

Kay Longstaff, britanska stjuardesa, pala je s kruzera u noći sa subote na nedjelju. Posada Obalne straže pronašla ju je 10 sati nakon toga, živu i zdravu, oko 60 nautičkih milja od Pule
Vidi originalni članak

Ovi su me predivni momci spasili, rekla je Britanka koja je u subotu oko ponoći pala s kruzera "Norveška zvijezda", a koju je, nakon čak 10 sati traganja, iz mora izvukla posada broda Obalne straže. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Kako doznaje Daily Mail, riječ je o 46-godišnjoj stjuardesi Kay Longstaff koja je prije radila za Virgin Atlantic, a trenutno radi na privatnim letovima. 

- Čuli smo da je bila sama u kabini, ali je putovala s obitelji i prijateljima. Oni su alarmirali posadu kada su primijetili da je nestala. Brod se okrenuo natrag oko dva sata ujutro do mjesta gdje je pala - izjavio je za britanske medije jedan od putnika kruzera "Norveška zvijezda".

PALA S KRUZERA U moru bila 10 sati: 'Kad smo ju našli bila je gladna i žedna'

- Rekli su nam da je ostavila svoju torbicu, u kojoj je bila i putovnica, na palubi, a cijeli incident zabilježila je nadzorna kamera. Čini se da je tu večer pila - objasnio je putnik. 

Kruzer je trebao u Veneciju doći oko osam sati ujutro, no nije došao tek do poslije podne zbog incidenta. Britanka je prevezena u bolnicu u Pulu, ali puštena je brzo nakon toga. 

DRAMA NA MORU Britanka sinoć pala s kruzera, spasio ju je hrvatski poručnik

- Oko osam sati ujutro nas je kapetan obavijestio da krećemo za Veneciju, a da će potragu za njom nastaviti hrvatska Obalna straža - rekla je jedna od putnica kruzera. 

Srećom, posada ophodnog broda Obalne straže "Cavtat" pronašao ju je u nedjelju ujutro oko 9.40 čak 60 nautičkih milja od Pule. 

- Unesrećenu je prvi primijetio član posade, narednik Saša Hrkač, u trenutku kada je krajnjim naporom podignula ruku i mahnula. Kako je sama navela, u jednom trenu uočila je zrakoplov Obalne straže, mahala rukama, no bezuspješno - izjavio je poručnik korvete Marin Delić. 

Britanka je bila pothlađena, dehidrirana, iscrpljenja i izgladnjela, no nije se žalila na bolove niti je bila ozlijeđena. Jednom od članova posade Obalne straže rekla je kako se bavi jogom te da je 10 sati pokušala biti aktivna  da joj ne bi pala tjelesna temperatura. U moru je plivala i pjevala kako bi izdržala napor. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Gornaldinho_19 22.08.2018.

    24.3.2013. moj prvi ugovor bas na tom brodu. Posto sam proveo 9 mj na tom brodu, poznajem ga vrlo dobro...i mogu reci da to svakako nije mogla pasti slucajno, na 7 deku je setaliste oko broda s ogradom visokom do brade

  • domoljub029 21.08.2018.

    od njezinog zadaha po alkoholu pobjegli su i morski psi

  • 20.08.2018.

    Nije pala već je skočila nakon svađe sa dragim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare