To je to što me zanima!

Uhitili još 6 članova bande Velje Nevolje koja je komadala ljude, među uhićenima je i rukometaš!

Jedan od osumnjičenih uhićen je u dvorani Rukometnog kluba Partizan, dok je jedan presretnut na ulici. Ostale osumnjičene pripadnike bande policija je pronašla u njihovim stanovima
Vidi originalni članak

Još šest pripadnika organizirane bande, čije su vođe Veljko Belivuk zvani Velja nevolja i Marko Miljković, uhapšeno je jutros, a policija je objavila snimku velike akcije njihova privođenja.

RAT KLANOVA Ljudožderi kriminalci u Srbiji: Ubijali ljude i pravili ćevape od njih. Jeli ih sa senfom i lukom

Kako prenosi Blic, policija je u akciji koristila dimne bombe, a članovi bande uhićeni su na različitim lokacijama - u stanovima, na ulici, a jedan od njih i u sportskoj dvorani.

Jedan od osumnjičenih uhićen je u dvorani Rukometnog kluba Partizan, dok je jedan presretnut na ulici kraj kombija u kojem se nalazio. Ostale osumnjičene pripadnike bande policija je pronašla u njihovim stanovima.

ZVJERSTVA VELJE NEVOLJE Srpski monstrumi u tajnoj sobi mučili žrtve alatom i kiselinom: Zidove su obojili da sakriju DNK

Kurir piše kako je jedan uhićeni rukometaš Partizana.

- Policija, policija - moglo se čuti dok su pripadnici MUP upadali u stanove.

Tko su uhićeni pripadnici bande

U današnjoj policijskoj akciji uhićeni su Aleksa S. (21), Slobodan M. (40), Aleksa D. (24), Vojislav Đ. (19), Miloš S. L. (21) i Mijat S. (22).

SKRIVA SE U JUŽNOJ AMERICI Ovo je vođa 'kavačkog klana', jede ćevape od ljudskog mesa, a čuvaju ga ljudi Pabla Escobara?!

Prema policijskom priopćenju, osumnjičeni su uhićeni zbog sumnje da su kao članovi organizirane kriminalne skupine izvršili krivična djela.

Policija je pretresom stanova zaplijenila dva pištolja, zračnu pušku, oko 600 metaka, manju količinu narkotika, kao i više mobilnih telefona, kompjutera i novac.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • os-lega 22.05.2021.

    Sreća naša pa u Hrvatskoj nema mafije i kriminala pa morate pisati vijesti iz regiona.

  • prokurator 21.05.2021.

    zahvalimo bogu 100 puta i zapalimo svijeću da nisu uhvaćeni kod nas. jer hrvacke pasoše najvjerojatnije imaju.

  • prokurator 21.05.2021.

    ako je među uhićenima je i rukometaš, onda je ovo za rubriku sport 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare