To je to što me zanima!

Uhvaćeni krijumčari iz Turske, Crne Gore i Bugarske s 27 ljudi

Na radaru policajaca iz Ravnateljstva policije i Postaje granične policije Cetingrad prvo se našao kombi slovačkih oznaka u kojem je 50-godišnji državljanin Turske prevozio osam stranih državljana
Vidi originalni članak

Policija je u srijedu u Cetingradu, uz granicu Hrvatske i BiH uhvatila u krijumčarenju ljudima Turčina, Crnogorca i Bugarina koji su u tri vozila prevozili 27 ilegalnih migranata, ali i jednog Crnogorca pod sumnjom da je bio prethodnica jednom od krijumčara.

Na radaru policajaca iz Ravnateljstva policije i Postaje granične policije Cetingrad prvo se našao kombi slovačkih oznaka u kojem je 50-godišnji državljanin Turske prevozio osam stranih državljana.

KOD SLAVONSKOG BRODA Muškarac iz BiH krijumčario 12 migranata u svom automobilu

Policajci su potom zaustavili i osobni automobil crnogorskih oznaka u kojem je sedam stranih državljana prevozio 30-godišnji državljanin Crne Gore.

Ubrzo je zaustavljen i 28-godišnji državljanina Crne Gore u automobilu slovenskih oznaka za kojeg je utvrđena sumnja da kao prethodnica prijevozu nezakonitih migranata krijumčaru dojavljuje lokacije policijskih ophodnji, radi izbjegavanja policijskog nadzora. 

NAPLATIO IM TISUĆE EURA Kod Slavonskog Broda uhitili Srbina: Krijumčario devetero migranata u prtljažniku auta

U večernjim satima policajci su zaustavili i osobni automobil crnogorskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 41-godišnji državljanin Bugarske, a koji je prevozio 12 stranih državljana, od kojih se troje nalazilo u prtljažnom prostoru.

Osumnjičenici su kazneno prijavljeni zbog protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare