Obavijesti

News

Komentari 2

Muškarac iz BiH krijumčario 12 migranata u svom automobilu

Muškarac iz BiH krijumčario 12 migranata u svom automobilu

Prilikom zaustavljanja na parkiralištu, vozač osobnog automobila je pokušao pobjeći, no policajci su ga u tome spriječili i uhitili

Državljanin Bosne i Hercegovine uhvaćen je u krijumčarenju 12-ero Kineza koje je u prtljažniku i putnom prostoru osobnog automobila vozio iz Bosne i Hercegovine do Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Policajci su u petak navečer u mjestu Slobodnica kod Slavonskog Broda prilikom kontrole u unutrašnjosti osobnog automobila bosansko-hercegovačkih oznaka pronašli troje muškaraca i devet žena kineskog državljanstva koji su bili smješteni u prtljažniku i putnom prostoru, izvijestila je u nedjelju slavonskobrodska policija.

Policija riješila slučaj iz 1998.! Žena kod Križevaca naručila je ubojstvo da se dokopa imovine
Policija riješila slučaj iz 1998.! Žena kod Križevaca naručila je ubojstvo da se dokopa imovine

Prilikom zaustavljanja na parkiralištu, vozač osobnog automobila je pokušao pobjeći, no policajci su ga u tome spriječili i uhitili.

Po podacima policije uhićeni 33-godišnjak je po dogovoru i uputama za sada nepoznatih osoba iz Bosne i Hercegovine uz naknadu, ilegalne migrante trebao prevesti do Zagreba.

U istražnom pritvoru je

Određen mu je je istražni zatvor, a terete ga za protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

Prema migrantima koji su nezakonito preko Save ušli u Republiku Hrvatsku bit će proveden postupak sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti i Zakonu o strancima.