To je to što me zanima!

Vatrogasci tri sata spašavali muškarca koji je zapeo na visokoj peći tehničkog muzeja

Vatrogasci njemačkoga grada Hattingena u noći na subotu su tri sata proveli nastojeći spasiti mlađeg muškarca s visine od 45 metara iz visoke peći tehničkog muzeja Henrichshütte u gradu Hattingenu
Vidi originalni članak

Muškarcu, za kojeg se ne zna zbog čega se uopće usred noći uspinjao na visoku peć muzeja, za vrijeme uspinjanja noga je ostala ukliještena, a u spašavanju je sudjelovalo 45 vatrogasaca i spasilaca.

Imao je sreće jer ga je uočio slučajni prolaznik.

Mediji izvješćuju da je mlađem muškarcu, koji se oko ponoći popeo na visoku peć, tijekom uspinjanja noga zapela između vanjskog parapeta i cijevi te je ostala ukliještena, pa je ostao zarobljen na visini od 45 metara i temperaturi od 7 Celzijevih stupnjeva.

BILO I DJECE Doživotna kazna za vozača koji se zaletio u karnevalsku povorku u Njemačkoj

Vatrogasci su nakon tri sata uz pomoć električne opreme za rezanje metala uspjeli ukloniti dio parapeta električnim rezačem i osloboditi ozlijeđenu muškarčevu nogu te ga potom spustiti na tlo.

Izvijestili su da je zadobio lakšu ozljedu noge te da je, nakon što je spušten na tlo, prevezen u specijalnu kliniku u Bochumu.

NOVA VLADA Scholz o imigrantima radnicima: 'Mi smo zemlja imigracije...'

Iz vatrogasne postrojbe su kazali da će uprava muzeja morati provjeriti je li i uz koja je ograničenja visoka peć dostupna posjetiteljima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • prokurator 18.12.2021.

    a jel prije napadaja panike barem uspio uhvatiti taj selfi?

  • 18.12.2021.

    To su oni remetinečki vatrogasci, ne? Pa ova Žalac je zaista gladna u tom Remetincu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare