To je to što me zanima!

Velja Nevolja ide na ispitivanje, do suda ga prati kolona policije

Belivuk, Miljković i Janković pod jakim mjerama osiguranja bit će prebačeni iz Okružnog zatvora u Beogradu u zgradu Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici
Vidi originalni članak

Vođe kriminalne skupine Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković, poznatiji kao Mare Mesar, kao i član njihovog klana Nebojša Janković bit će ispitani danas, 1. prosinca, u Tužilaštvu za organizirani kriminal u Beogradu. na zahtjev Crne Gore. Tom prilikom u Beograd je stigao specijalni tužioc Saša Čađenović iz Crne Gore, na osnovu čijih će dokaza optuženi biti saslušani. U ovom slučaju postupat će i srpski tužitelj Saša Drecun, prenosi Blic.

JEZIVA OPTUŽNICA Veljina ekipa silovala mladića i doveli djevojke da gledaju: 'Plače, je**** ga kamiondžije'

Belivuk, Miljković i Janković bit će ispitani jedan po jedan, a sat vremena će se ispitivati ​​u vezi s ubojstvom Damira Hodžića i Adisa Spahića, kao i otmice Mila Radulovića Kapetana.

Belivuk, Miljković i Janković pod jakim mjerama osiguranja bit će prebačeni iz Okružnog zatvora u Beogradu u zgradu Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici. Kolona policijskih vozila pratit će ih do suda, a jedan dio Beograda će zbog toga biti i blokiran za promet.

UKLANJALA DOKAZE? Bivša državna tajnica MUP-a Srbije privedena: Osumnjičena da je pomagala Velji Nevolji

Damir Hodžić i Adis Spahić nestali su 14. listopada prošle godine. Velja Nevolja i Mare Mesar namamili su Hodžića i Spahića da dođu u kuću koju im je Radoje Živković dao na korištenje, a potom ih zvjerski likvidirali. Sudbina trećeg Mila Radulovića još uvijek nije poznata, ali se pretpostavlja da su ga odveli na drugu lokaciju i mučili, a potom, kako se vjeruje, zvjerski ubili.

NEGIRA OPTUŽBE Rođak Velje Nevolje iznosio obranu na sudu, sumnja se da je ubio svog najboljeg prijatelja

Optužnica protiv Veljka Belivuka i još 29 ljudi optuženih za razna kaznena djela, uključujući teško ubojstvo, otmicu, preprodaju droge te neovlašteno nošenje i promet oružja, postala je pravomoćna 9. studenog, jer optuženici i branitelji nisu podnijeli žalbu u važećem zakonskom roku.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • juramrki 01.12.2021.

    dosta je više i te bande sa istoka ,imamo mi i svoju sa kojom se nemožemo boriti ,

  • 01.12.2021.

    Nemam pojma zašto bi hrvate ovo trebalo zanimati?!

  • Sputnik111 01.12.2021.

    Sigurno mu se ostvario san... Da ga voze kao velikog Boss-a... 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare