Obavijesti

News

Komentari 108

Veljina ekipa silovala mladića i doveli djevojke da gledaju: 'Plače, je**** ga kamiondžije'

Veljina ekipa silovala mladića i doveli djevojke da gledaju: 'Plače, je**** ga kamiondžije'

Žrtvu su na silu držali zatvorenog, ruku i nogu vezanih izolir trakama i lisicama, nožem su mu prijetili da će ga ubiti, a mučenje je trajalo tri dana

VIDEO

Klan Veljka Belivuka, odnosno Velje Nevolje i Marka Miljkovića, prema svemu sudeći, osumnjičen je i za jedno silovanje. Nesretnog mladića, inače navijača Partizana, prema navodima optužnice, u restoran na stadionu u Humskoj, 8. kolovoza prošle godine uvukli su navodno Aleksa Sejić, Mijat Simeunović i Miloš Selak Kulić, a nakon toga je počeo njegov trodnevni pakao.

Svoju žrtvu pripadnici klana su tukli, maltretirali i silovali. Nakon svega su ga pustili i zabranili mu da godinu dana dolazi u Beograd i to sve zato jer su bili uvjereni da ih špijunira po nalogu navijačke grupe 'Alkatraz'.

POGLEDAJTE VIDEO Veljina pravila za mučenje

Pokretanje videa...

Veljina pravila: Namamimo ga, mučimo, režemo, sameljemo i onda uništimo sve DNA tragove VIDEO

Kako se navodi u optužnici, mladić, inače navijač Partizana kojeg su svi pripadnici klana znali sa tribine, postao je njihova žrtva u vremenu kada je ovaj klan činio najveće zločine i zapravo je bio posljedica njihove rastuće paranoje. Po njihovom mišljenju, navijač se ponašao sumnjivo jer je jednog dana fotografirao nešto na stadionu i blizu restorana koji je držala Veljina ekipa i iz kojeg su ulazili u 'bunker' ovog klana, koji se dugo krio iza navijačke grupe 'Principi', na stadionu Partizana u Humskoj. To što se navijač šetao s telefonom u ruci, bilo je dovoljno, prema navodima optužnice, da Šejić, Simeunović i Kulić istrče iz restorana, premlate mladića i uvuku ga u prostorije na stadionu, piše Kurir.

Tukli ga drškama od sjekire

Nesretnog mladića su optužili da ih snima i šijunira, ispitivali su ga za koga radi i tražili da im preda svoj mobitel. Optužili su ga da je 'cinkaroš' i tada je njegov pakao počeo. Koliko su bili okrutni i sigurni da su nedodirljivi, pokazuje i to da ne samo da su svoju žrtvu mučili u prostorijama na stadionu Partizana, nego su dovodili čak i društvo, nekoliko djevojaka, pred kojima su se iživljavali nad mladićem. 

Velja Nevolja u smrt otjerao ubojicu vođe Grobara: 'Objesi se sam ili ćemo ti sve pobiti'
Velja Nevolja u smrt otjerao ubojicu vođe Grobara: 'Objesi se sam ili ćemo ti sve pobiti'

Žrtvu su na silu držali zatvorenog, ruku i nogu vezanih izolir trakama i lisicama, nožem su mu prijetili da će ga ubiti. Nesretnog mladića su prisilili da se skine, tukli su ga rukama i nogama, velikim i malim drvenim drškama od sjekira i biljarskim štapovima. Mučili su ga kako bi im rekao tko ga je poslao da ih snima i prati. 

No, mučenje tu nije stalo. Kako se navodi u optužnici, tijekom noći dok je bio zaključan, u prostoriju je ušao Aleksa Šejić i vezanog mladića silovao. Mučenje i maltretiranje nastavilo se i narednog dana, a treći dan odlučili su ga pustiti. Belivuk i Miljković mladiću su, prema optužnici, rekli da se više ne pojavljuje u Beogradu, jer će ga ubiti. U mučenju ovog navijača, prema iskazima pripadnika klana i svjedocima, sudjelovao je i misteriozni navijač kojeg svi zovu 'Deda', međutim njegovo pravo ime nitko nije otkrio. Jedan od svjedoka rekao je da je upravo 'Deda' mladića silovao raznim predmetima.

Molio ih za malo vode

Prema svjedočenju maltretirane i silovane žrtve tri dana mu nisu dali ništa za jesti ni piti. Kako je ispričao, u jednom trenutku ih je uspio izmoliti za čašu vode, a čim ju je popio maltretiranje i batinanje se nastavilo. Nakon tri dana užasa, mladića su ostavili na naplatnoj rampi Vrčin. Na saslušanju je rekao da je "poljubio zemlju jer je ugledao svjetlost dana".

Belivuk, Miljković i optuženi Miloš Budimir komentirali su mučenje mladića preko Sky-a.

"Sreća njegova što je naletio u ponedjeljak kad je gužva..."

BUDIMIR: Ovaj plače, je*ali ga kamiondžije.

MILJKOVIĆ: Neka plače, špijun, dok ne kaže, plakaće.

BELIVUK: Neka lepo kaže što su ga poslali i ništa više. Ne spominjite njemu stanove, pratnju...

MILJKOVIĆ: Ništa ne znamo, samo hoćemo da saznamo što je tu.

BUDIMIR: Ništa ne spominjemo, ali upropastili ga "grobari" pre nas... Pu*i kamiondžijama za pare, ovi mu ubacili belo u sok, dali mu da popije, evo sad plače, nek spava malo, ne ide nigde, ubedićemo ga da su ga "cigani" prebili i kada to potvrdi, nek ide kući.

Nakon toga Miljković je, prema navodima optužnice, nepoznatoj osobi poslao poruku:

- Eto, vidiš njihovo ljudstvo. To su oni. Na šamar sve pričaju, ha-ha-ha, isekli bi i ovoga, ali nije vredan posla. Ha-ha-ha, pustili smo ga da ne moramo i njega da deremo. Sreća njegova što je naleteo u ponedeljak kad je gužva - napisao je u poruci Miljković.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature