To je to što me zanima!

VIDEO Što je Trumpu s rukom?

Trump je Melaniju primio za ruku, ali onda se dogodilo nešto čudno. Njegova desna ruka počela je trzati, kao da nema kontrolu. Kao što nije imao i većinom debate u kojoj je prekidao Bidena i voditelja
Vidi originalni članak

Donald Trump i Joe Biden sučelili su se u prve od tri predizborne debate uoči izbora 3. studenog.

Video: Debata Trumpa i Bidena 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Aktualni američki predsjednik Trump je, kako piše CNN, kroz cijelu debatu ponavljao laži i izmišljotine koje su demantirane nekoliko puta, činjenicama i službenim izvješćima, a kroz cijelu debatu prekidao je Bidena i upadao mu u riječ.

TRUMP VS. BIDEN 5 najvećih pljuvačina u debati: Klaune, lažove, sve si sj***o

No ono što je prošlo ispod radara je scena s kraja debate kad su kandidati pozirali sa svojim suprugama. Melanija Trump došla je podržati svog supruga i popela se na pozornicu.

Pogledajte video: Trump ne kontrolira ruku?

Nije htio osuditi pristaše 'bijele nadmoći'

Trump ju je primio za ruku, ali onda se dogodilo nešto čudno. Njegova desna ruka počela je trzati, kao da nema kontrolu nad njom. Kao što nije imao kontrolu i većinom debate u kojoj je agresivnim ispadima prekidao Bidena i voditelja.

PRVA DEBATA Posvađali se oko svih tema: Biden: Predsjednik je lažljivac i klaun; Trump: Daj začepi više!

Trump nije htio osuditi pristaše 'bijele nadmoći' za poticanje nasilja na prosvjedima diljem Amerike. Lopticu je prebacio na tzv. 'antifu', pokret koji Trump uporno krivi za poticanje na nasilje, a istovremeno ne vidi baš nikakav problem s desnicom za koju kaže da ne radi nikakve probleme, suprotno svim izvješćima, fotografijama, snimkama i činjenicama.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • sexy_trubadur 01.10.2020.

    jel to Desnica Sakic svira gitaru 

  • Trump Jong Un 01.10.2020.

    Oh my God, pa desna je to a s kojom vi to radite ?

  • 30.09.2020.

    Trump uvjerljivo dobiva izbore, bez obzira na laži koje MSM šire o njemu. Jedan od najboljih predsjednika SAD-a.Od sutra svaki amerikanac dobiva osnovni dohodak od 1200/1400 Dolara u naredne 33 godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare