To je to što me zanima!

Torbica joj je bila ispreturana, a onda sam je ugledala na podu...

Netko je razbacao stvari po podu, torbica je bila sva ispreturana. Malo dalje sam vidjela Anu na podu, ispričala nam je poznanica nesretne žene (77) koju su pronašli mrtvu s višestrukim ozljedama na tijelu
Vidi originalni članak

Iz PU međimurske su izvijestili da obdukcijom na 77-godišnje žene, čije je beživotno tijelo pronašla poznanica u ponedjeljak oko 17,40 sati u obiteljskoj kući u Novakovcu, nije utvrđen uzrok smrti. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na tijelu su pronađene višestruke ozljede, koje joj je zadao provalnik u njezinoj kući u Ulici Vladimira Rojka.

Iz policije mole pomoć građana koji raspolažu eventualnim saznanjima kako bi se ušlo u trag ubojici, da se jave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 192. 

Podsjećamo, zločin koji je zgrozio Hrvatsku otkrili su prije 10-ak dana, kad je svoju poznanicu zadnji put vidjela Olga. K. iz susjednog naselja, koja je i pronašla njezino beživotno tijelo kad je u ponedjeljak došla do nje. 

VIDEO: TRAGEDIJA U MEĐIMURJU 'Sve je bilo razbacano': Sumnja na provalu, pronašli tijelo žene

Prijateljica: Vidjela sam je na podu, mislila sam da joj je pozlilo

Kako je ispričala za 24 sata, ulaskom u ulicu u kojoj je živjela nesretna žena, u njezinoj je kući ugledala svjetlo i tada je pomislila da se vratila iz Njemačke, gdje je znala povremeno odlaziti, jer je cijeli radni vijek oko 35 godina tamo provela i zaradila mirovinu, što je po razmišljanju susjeda i njezine poznanice vjerojatno bio razlog da bešćutni ubojica provali u kuću i ubije vlasnicu.

- Kad sam ušla u prostoriju u koju je dopiralo svjetlo iz druge sobe, vidjela sam da je netko razbacao stvari po podu a na stolu sam ugledala otvorenu torbicu koja je također bila sva ispreturana. Malo dalje sam vidjela Anu na podu, u prvi tren sam pomislila da joj je pozlilo. U kući se osjetio zadah truleži i u polumraku sam čula muhe. Ana je ležala jednom stranom lica okrenutom podu, a na desnoj strani sam vidjela tamnu mrlju. Tad sam povezala zadah, muhe i tamnu mrlju na licu koja me podsjetila na osušenu krv i izjurila iz kuće, te od susjede nazvala policiju - prepričala nam je stravičnu scenu koju je zatekla.

Susjedi su nam rekli kako je žena bila dobra osoba s kojom nitko nije bio u zavadi i da je ulicom jurila na biciklu poput vjetra. 

Imala je kokoši i prodavala jaja, te je živjela skromno.

U policiji su nam potvrdili da su u njezinu kuću prije ovog ubojstva već dva puta provalili. Nakon ovog gnjusnog zločina, žitelji Novakovca, koji su i do tada s prvim sumrakom se zatvarali u kuće, će dodatno utjerati strah u kosti. 

Sin jedinac koji živi u susjednom naselju, nam je rekao kako kod majke nije bio mjesec dana, ali da ju je često sretao na cesti vozeći kombi.
 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • zelot 19.02.2020.

    Ma nemojte, policija moli? I što će s tim informacijama napraviti? Strpati ih u ladicu, po dobrom starom običaju.

  • sokrates_mali 19.02.2020.

    Zna se ko operira Međimurjem! Nesmiješ ih imenovati jer su zaštićeni ko medvjedi! Više puta su prebijali starce a da novinari nisu dali u javnost! Vladajući se ograđuju, ta to nije njihova stvar! Zna se čija su glasačka mašinerija! Potrebni su HDZ-u više no ikad!

  • jašem konjića 19.02.2020.

    Ajkuli Drakuli Nindža Kornjači Pikaču 😃😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare