Obavijesti

News

Komentari 46

Torbica joj je bila ispreturana, a onda sam je ugledala na podu...

Torbica joj je bila ispreturana, a onda sam je ugledala na podu...
1

Netko je razbacao stvari po podu, torbica je bila sva ispreturana. Malo dalje sam vidjela Anu na podu, ispričala nam je poznanica nesretne žene (77) koju su pronašli mrtvu s višestrukim ozljedama na tijelu

VIDEO

Iz PU međimurske su izvijestili da obdukcijom na 77-godišnje žene, čije je beživotno tijelo pronašla poznanica u ponedjeljak oko 17,40 sati u obiteljskoj kući u Novakovcu, nije utvrđen uzrok smrti. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Novakovec 00:56

Na tijelu su pronađene višestruke ozljede, koje joj je zadao provalnik u njezinoj kući u Ulici Vladimira Rojka.

Iz policije mole pomoć građana koji raspolažu eventualnim saznanjima kako bi se ušlo u trag ubojici, da se jave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 192. 

Podsjećamo, zločin koji je zgrozio Hrvatsku otkrili su prije 10-ak dana, kad je svoju poznanicu zadnji put vidjela Olga. K. iz susjednog naselja, koja je i pronašla njezino beživotno tijelo kad je u ponedjeljak došla do nje. 

'Sve je bilo razbacano': Sumnja na provalu, pronašli tijelo žene
'Sve je bilo razbacano': Sumnja na provalu, pronašli tijelo žene

Prijateljica: Vidjela sam je na podu, mislila sam da joj je pozlilo

Kako je ispričala za 24 sata, ulaskom u ulicu u kojoj je živjela nesretna žena, u njezinoj je kući ugledala svjetlo i tada je pomislila da se vratila iz Njemačke, gdje je znala povremeno odlaziti, jer je cijeli radni vijek oko 35 godina tamo provela i zaradila mirovinu, što je po razmišljanju susjeda i njezine poznanice vjerojatno bio razlog da bešćutni ubojica provali u kuću i ubije vlasnicu.

- Kad sam ušla u prostoriju u koju je dopiralo svjetlo iz druge sobe, vidjela sam da je netko razbacao stvari po podu a na stolu sam ugledala otvorenu torbicu koja je također bila sva ispreturana. Malo dalje sam vidjela Anu na podu, u prvi tren sam pomislila da joj je pozlilo. U kući se osjetio zadah truleži i u polumraku sam čula muhe. Ana je ležala jednom stranom lica okrenutom podu, a na desnoj strani sam vidjela tamnu mrlju. Tad sam povezala zadah, muhe i tamnu mrlju na licu koja me podsjetila na osušenu krv i izjurila iz kuće, te od susjede nazvala policiju - prepričala nam je stravičnu scenu koju je zatekla.

Susjedi su nam rekli kako je žena bila dobra osoba s kojom nitko nije bio u zavadi i da je ulicom jurila na biciklu poput vjetra. 

Imala je kokoši i prodavala jaja, te je živjela skromno.

U policiji su nam potvrdili da su u njezinu kuću prije ovog ubojstva već dva puta provalili. Nakon ovog gnjusnog zločina, žitelji Novakovca, koji su i do tada s prvim sumrakom se zatvarali u kuće, će dodatno utjerati strah u kosti. 

Sin jedinac koji živi u susjednom naselju, nam je rekao kako kod majke nije bio mjesec dana, ali da ju je često sretao na cesti vozeći kombi.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.