To je to što me zanima!

Vozio prebrzo, 'kosio' sve pred sobom, a zaustavio se na livadi

Navode da je vozač kamiona neprilagođenom brzinom ušao na odmorište gdje je udario u teretni automobil i nastavio voziti. Udario je potom dvije žene, a onda i dvije djevojčice koje su poginule
Vidi originalni članak

Vozač (59), koji je kamionom uletio na odmorište autoceste A3 između Okučana i Novske i pritom usmrtio dvije djevojčice, noć je proveo u pritvoru u Kutini. Tijekom poslijepodneva predan je pritvorskom nadzorniku. 

PREMINULE DVIJE DJEVOJČICE Policija: Vozač je u pritvoru, u trenutku nesreće nije bio pijan

U nesreći su ozlijeđene dvije žene. Jednu od njih liječe u bolnici u Novoj Gradiški i stanje joj je stabilno. Drugu su jučer prevezli su u slavonskobrodsku bolnicu gdje su se liječnici borili za njezin život. Tijekom jutra stigla je informacija kako više nije u životnoj opasnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je danas objavila detalje nesreće koja je šokirala cijelu zemlju. Navode da je vozač kamiona neprilagođenom brzinom ušao na odmorište gdje je udario u teretni automobil i nastavio voziti. Tada je naletio 26-godišnju i 28-godišnju pješakinju, koje su od siline udarca odbačene na asfalt, nakon čega je udario u dvije 14-godišnje pješakinje.

POTRESNE SCENE U ERDUTU Vratio se bus pun tuge: Plakali su svi, roditelji, djeca, učitelji...

Udario je potom i u parkirani automobil BiH registracija, a zaustavio se tek na travnatoj površini. 

Na mjestu nesreće poginule su dvije tinejdžerice dok su dvije žene, 26 i 28 godina, ozlijeđene. 

Očevid na mjestu događaja vodio je zamjenik općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, po čijem je nalogu oduzet kamion, a po nalogu Općinskog državnog odvjetništva u Sisku naložena je obdukcija poginulih osoba i toksikološko vještačenje krvi izuzeto od vozača.

Vozač je alkotestiran te je utvrđeno da nije bio pijan. Uhićen je i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje.


 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Dalibor0704 08.06.2019.

    Prije skretanja na parking ima znakove 40. Čak i bolesnici kada skreću na odmorište usporavaju. Provjerite mu aktivnost mobitela u trenutku nesreće. Ako ima dobro zaleđe, dobiti će koliko i onaj što je ubio četvoro u tunelu Ledenik.

  • Dalibor0704 08.06.2019.

    Ako je pametan, potegnuti će sinkopu.

  • retrun623 08.06.2019.

    Da ih je pokosio mlad "bahati" vozac BMW-a ili mercedesa sigurno nebi pisali kako je jadan. Licemjerno

Komentiraj...
Vidi sve komentare