To je to što me zanima!

Vrdoljak: Poštujem odluku o ostavci, bitna su radna mjesta

U tom smislu mi je važan sutrašnji sastanak vladajuće većine s povjerenikom za Agrokor gdje ćemo se baviti samo nagodbom, odnosno procesom o kojem ovise desetine tisuća radnih mjesta, kazao je
Vidi originalni članak

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak komentirao je ostavku ministrice Dalić koju je danas prihvatio premijer Plenković. 

DALIĆ DALA OSTAVKU: 'Nisam učinila ništa krivo, ali ne želim biti uteg ovoj Vladi...'

- U procesu restrukturiranja Agrokora ima radnji koje bacaju mrlju na sve dobro što je učinjeno za hrvatske radnike i hrvatske poduzetnike. Poštujem odluku potpredsjednice Vlade Martine Dalić da podnese ostavku i premijera da prihvati ostavku - kazao je Vrdoljak. 

Istaknuo je da iako HNS nije bio operativno uključen u proces stabilizacije Agrokora, od prvog dana ima jasan stav: "Nama je u fokusu uspješnost nagodbe, a to znači spašavanje desetaka tisuća radnih mjesta u Belju, Vrbovcu, Dukatu, Francku... Pa i onih radnika koji i danas imaju radna mjesta u sustavu Agrokora". 

LONDON CALLING Gazda vidi urotu: Dalić i grupa Borg su surađivali s krticama...

- U tom smislu mi je važan sutrašnji sastanak vladajuće većine s povjerenikom za Agrokor gdje ćemo se baviti samo nagodbom, odnosno procesom o kojem ovise desetine tisuća radnih mjesta, cjelokupno hrvatsko gospodarstvo pa i nadolazeća turistička sezona - rekao je Vrdoljak za N1

Idi na 24sata

Komentari 21

  • miki4444 15.05.2018.

    Tko je Vrdoljak da daje savjete sve što je prije radio upropastio je obični nesposobnjaković i ulizica

  • Preteznovedro 15.05.2018.

    Ako radnici zadrže radna mjesta, dobiju plaču i budu isplačeni mali OPGovi. Lex Agrokor je dobar, a za robovlasnika Todoriča me nije briga. Treba mu uzeti sve, ama baš sve. Neka osobno sa svojom svitom počne saditi tratinčice.

  • detektor istine 15.05.2018.

    Pljuc.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare