To je to što me zanima!

Vučić: 'Nisam htio izaći, ali vođe prosvjeda su kukavice'

On je u intervjuu za TV Pink kazao da je danas, kada su održane demonstracije ispred Predsjedništva Srbije, završen veliki posao jer je "narod mogao sve vidjeti te  je jasno da nekažnjeg nasilja neće biti"
Vidi originalni članak

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je možda bila greška što policija "nije ranije poslana na Radio-televiziju Srbije" kada su prosvjednici nasilno ušli u zgradu u subotu navečer.

On je u intervjuu za TV Pink kazao da je danas, kada su održane demonstracije ispred Predsjedništva Srbije, završen veliki posao jer je "narod mogao sve vidjeti te  je jasno da nekažnjenog nasilja neće biti".

UŽIVO: VUČIĆ IZAŠAO IZ PREDSJEDNIŠTVA Prosvjednici došli do policije i gađali zgradu bocama vode

Ocijenio je i kako bi poslije današnjih prosvjeda u Beogradu dobio više glasova na izborima nego ranije i da se ne boji "laži i nasilja" lidera opozicije.

Vučić je rekao da je danas, kada su prosvjednici napravili obruč oko zgrade Predsjedništva gdje je on držao konferenciju za novinare, u svakom trenutku mogao izaći pred prosvjednike, ali nije želio da netko bude ozlijeđen, javlja TV Pink.

UGOSTILI SU I PERNARA Za rigidne desničare iz Dvera, četnički šegrt Vučić je - ustaša

- Dok bih izlazio bilo bi ozlijeđeno nekoliko ljudi i to sam želio izbjeći - kazao je Vučić i dodao da su vođe prosvjeda "kukavice".

Naveo je da je sinoć ispred zgrade RTS-a bilo 1.584 ljudi, a da je danas ispred Predsjedništva bilo 450 ljudi, a u šetnji 687.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 18.03.2019.

    On je hrabar , nema sumnje... zaista treba biti hrabar ba biti ovakvo đubre.

  • tuti fruti 11 18.03.2019.

    Spominje nekakve fašite da je neki obradović fašista ,a kaje bilo u glini kada je držo govor dali je on bio fašista ili ima neka druga riječ ?

  • 18.03.2019.

    Bila sprdnja ili ne, žalosna sam što i kod nas nema ovakvih, ma bilo kakvih prosvjeda protiv loše politike naše vlade, nemamo mi muda ko naši susjedi, kaj ne..? 😢 Ostajemo Dudeki koji samo pišu po internetu, a država nam umire pred našim očima ?!! Do kada?! 😩 Bravo, susjedi Srbi..! 😕 👍👍👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare