To je to što me zanima!

Vučićev čovjek o Miloševićevoj knjizi na Oliverovu grobu: To je montaža! Nisam bio na groblju

Filip Rodić, kolumnist Novosti, tvrdi kako nije bio na Oliverovu grobu i ostavio Miloševićevu knjigu te da je taj dan njegova supruga imala rođendan i da se nije micao s Krka
Vidi originalni članak

Filip Rodić, kolumnist Večernjih novosti i urednik Pečata, i još jedan od Vučićevih propagandista, ovih je dana odmarao na Jadranu, ali i u unutrašnjosti Hrvatske, čime se pohvalio na svom Facebooku.

Posjetio je tako Jasenovac, plovio na brodu, ali za fotografiju s groba Olivera Dragojevića, na kojem je ostavljena i knjiga Slobodana Miloševića Godine raspleta kaže da je falsifikat. 

RODIĆ NA GROBU PJEVAČA Skandalozno! Vučićev čovjek oskrnavio Oliverov grob u Veloj Luci! Ostavio mu knjigu zločinca

- Ta fotografija sa groba iz Vele Luke čista je montaža! Ona nikada nije bila na mom profilu. Prvog kolovoza je mojoj supruzi bio rođendan i nismo mrdnuli nigdje s Krka. Ne znam kome je i zbog čega bilo potrebno stvaranje ovakvog skandala i ne znam zašto sam iskorišten baš ja. Posebno me pogađa jer imam rodbinu u Hrvatskoj, koja je uznemirena i uvrijeđena - kaže Rodić za Novosti

Rekao je i kako stoji iza svake riječi koju je napisao i da zastupa prosrpske stavove, ali i da ne gaji šovinizam prema Hrvatima.

'NIJE MI JASNA PORUKA' Vesna Dragojević oglasila se oko situacije s Oliverovim grobom: 'Nije mi smiješno'

- Kakav bih to čovjek bio kad bih na jednom grobu odavao počast mrtvima (Jasenovac op.a), a drugi na ovakav način oksvrnuo. To nije moje ponašanje, to nije ponašanje čestitog čovjeka - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • marolino 09.08.2022.

    Ne vjerujem srbinu ni kad knjige nose

  • Smik 09.08.2022.

    a ljudi koji su ga vidjeli kako se smuca oko groblja ?

  • beli1977 09.08.2022.

    Laž mučka provokacija Srpska!!!! Znam ja,a i da ti znaš da Vas pokojni Oliver nije doživljavao kao ostali naši glazbeni umjetnici!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare