Obavijesti

News

Komentari 211

Skandalozno! Vučićev čovjek oskrnavio Oliverov grob u Veloj Luci! Ostavio mu knjigu zločinca

Skandalozno! Vučićev čovjek oskrnavio Oliverov grob u Veloj Luci! Ostavio mu knjigu zločinca

Nakon fotografije ispred Jasenovca, par dana nakon spora na relaciji Zagreb-Beograd, Filip Rodić, urednik Pečata i kolumnist beogradskih Večernjih novosti, šokirao je objavom s groba Olivera Dragojevića

Filip Rodić, kolumnist Večernjih novosti i urednik Pečata, i još jedan od likova u plejadi Vučićevih propagandista, ovih je dana odmarao na Jadranu, ali i u unutrašnjosti Hrvatske, čime se pohvalio na svom Facebooku te šokirao objavom. 

Kako je ovih dana bila godišnjica smrti Olivera Dragojevića, Rodić je posjetio i njegov grob u Veloj Luci te tamo ostavio knjigu zločinca Slobodana Miloševića te objavio fotografije knjige. 

Inače, radi se o knjizi Godine raspleta Slodobana Miloševića, odnosno zbirci njegovih govora.

No, nije ovo bila jedina objava iz Hrvatske. Rodić se slikao na brodu, a 28. srpnja je objavio i fotografiju iz Jasenovca, par dana nakon što je Vučiću Hrvatska zabranila ulazak u Jasenovac. 

Jednu od objava komentirao mu je i mladi povjesničar Nemanja Dević, kojeg upravo Rodić spominje u svom tekstu nakon tog posljednjeg spora na relaciji Zagreb-Beograd, u kojem je kritizirao karikaturista zbog objava na račun Aleksandra Vučića.