News

Komentari 38

Vesna Dragojević oglasila se oko situacije s Oliverovim grobom: 'Nije mi smiješno'

Vesna Dragojević oglasila se oko situacije s Oliverovim grobom: 'Nije mi smiješno'

Kolumnist Večernjih novosti i urednik Pečata Filip Rodić, inače Vučićev čovjek, posjetio je grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci i ostavio knjigu 'Godine raspleta' Slobodana Miloševića

 Vidjela sam ja to jutros i dok nisu mediji objavili nisam imala pojma. Glupo mi je da uopće itko povezan s politikom dolazi i išta ostavlja. Dolaze ljudi stalno pa ostavljaju slike, razglednice i takve sitnice... Nadam se da je to netko već maknuo, naši Velolučani svaki dan prođu pa vide. Ovdje netko koristi priliku, ali uopće mi nije jasna poruka. Oliver se nije bavio politikom. Nije mi ni smiješno ni zanimljivo - kazala je za Slobodnu Dalmaciju Oliverova udovica Vesna Dragojević.

Tako je komentirala činjenicu da je kolumnist Večernjih novosti i urednik Pečata Filip Rodić, inače Vučićev čovjek, posjetio grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci i ostavio knjigu 'Godine raspleta' Slobodana Miloševića, zbirku njegovih govora.

Rodić koji je odmarao na Jadranu se i slikao na brodu, a objavio je i fotografiju iz Jasenovca i to samo nekoliko dana nakon što je Vučiću Hrvatska zabranila dolazak.

Najčitaniji članci