To je to što me zanima!

Vulin odgovorio Milanoviću: 'Nećemo prestati tražiti pravdu za našu pobijenu djecu...'

Kako je naveo, „kada se Milanović pred veteranima hvalio bliskim rođacima pripadnicima ustaškog pokreta, bio je iskren, baš kao što iskreno mrzi i Vučića i Srbiju“
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio je hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću koji je danas rekao da je priča srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića "o srpskoj ubijenoj djeci postala nepodnošljivo gadljiva".

- Ta priča s ubijenom djecu mi je postala nepodnošljivo gadljiva. I mi Hrvati isto imamo djecu. Kao netko je išao ubijati srpsku djecu, baš iz aviona je išao gađati srpsku djecu. Tu ima cijeli niz pitanja, koje Srbija u principu ni nema prava postavljati i taj njihov zakon kojim si prisvajaju pravo i moralnu auru da sude svemu što se dogodilo na području bivše Jugoslavije, u redu, ali tako u EU nećeš ući. Pored mene živog  - naglasio je Milanović.

KOMENTIRAO OPTUŽNICU VIDEO Milanović odgovorio Vučiću: 'Priča o srpskoj djeci je postala nepodnošljivo gadljiva'

Vulin mu je odgovorio da "dok Vučić vodi Srbiju, neće prestati tražiti pravdu za pobijenu djecu".

- Zato što je hrvatska politika prema Srbima mješavina kompleksa i loših namjera, između hrvatske ljevice i desnice nema nikakve razlike kada je u pitanju odnos prema Srbiji i srpskim žrtvama - naveo je Vulin u priopćenju, javlja N1.

Kako je naveo, „kada se Milanović pred veteranima hvalio bliskim rođacima pripadnicima ustaškog pokreta, bio je iskren, baš kao što iskreno mrzi i Vučića i Srbiju“.

NAKON PRISEGE KADETA: Zoran Milanović: Bilo mi je mučno predložiti razrješenje Kindera, ali ja tu nemam izbora

- Reći da je ‘to sa pobijenom srpskom djecom, postalo nepodnošljivo gadljivo - može reći samo ustaša. Dok Vučić vodi Srbiju, nećemo prestati tražiti pravdu za našu pobijenu djecu, nama su ona vrijedna istine i pravde, a ustaše neka nastave prijetiti blokiranjem ulaska Srbije u Europsku uniju i neka se drže svog obećanja, da bar jednom naprave nešto dobro za Srbiju. Europska unija u kojoj odlučuju ustaše nije mjesto za Srbiju - izjavio je ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 25.09.2022.

    Kod hrvatskih medija ne možeš više znati na čijoj su strani! Većina je još uvijek jugonostalgična!

  • 25.09.2022.

    Opa bato, ne želiš u EU jer su tamo ustaše? Ali voliš ustašku zemlju i more. Ti imaš zabranu ulaska u Hrvatsku a uskoro i čubasti.

  • fango 25.09.2022.

    a možete si zamisliti izokrenutog svijeta i vrijednosti kad bivši četnik proziva bivšeg skojevca da je ustaša?! .. e Tito, ustani pa vidi

Komentiraj...
Vidi sve komentare