To je to što me zanima!

Rimac odlazi u istražni zatvor na mjesec dana: 'Jaka je ona'

Dežurni sudac Županijskoga suda u Zagrebu odredio je istražni zatvor za petero okrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i suokrivljenike
Vidi originalni članak

Vinko Gulišija, odvjetnik Josipe Rimac, rekao je da je njegova klijentica s još četvero okrivljenika dovedena na istražno ročište gdje je svoj petorki određen istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i suokrivljenike. Svih pet okrivljenika uskoro će prevesti u zatvor u Remetincu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Istražni zatvor određen je i Milenko Bašiću i Draganu Stipiću, koji su trenutno ne dostupni tijelima progona jer se ne nalaze u Hrvatskoj. Obojica imaju dvojno državljanstvo. Njima je istražni zatvor određen je i zbog opasnosti od bijega. 

Sudac istrage odbacio je zahtjev Uskoka da se okrivljenicima odredi istražni zatvor i zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

DRŽI DO IZGLEDA Lijepa Josipa i život na visokoj nozi: Sad znamo otkud joj lova

Vjekoslav Tolnaj, zamjenik ravnateljice Uskoka, potvrdio je da su morali krenuti u akciju ranije nego je planirano jer su shvatili da su mjere kompromitirane, no nije želio iznositi detalje

'Josipa je jaka žena' 

Što se tiče Josipe Rimac, njezin odvjetnik je rekao:

- Nije u najboljem stanju, ide u istražni zatvor, ali jaka je ona žena. Drži se - poručio je i dodao kako će se žaliti na odluku. 

OBJAVE MUP-A I USKOK-A Razlozi uhićenja: Rimac terete i za malverzacije s poticajima

- Rok žalbe je tri dana. Naravno da ću napisati žalbu, rekao sam vam da smatram da ne stoji ni točka 2 jer posebne dokazne radnje ako nešto govore, onda su svjedoci manje bitni - poručio je. 

Idi na 24sata

Komentari 117

  • sloboda naroda 01.06.2020.

    Ljudi mojii, pa izadimo na ulice skinimo vladu. Do kada vise. Zanima me za koga cete sad glasat????

  • vinja 31.05.2020.

    Nadam se da su gospođi donijeli voljene torbice i cipelice kako bi joj boravak u izolaciji lakše pao.

  • 31.05.2020.

    Malo će razmisliti u zatvoru da se lopovluk ne isplati ..... Biti će trajno obilježena .Vasina i Karamarkova ljubimica ... Vjerujem samo da je ispunjavala zadaće onih koji su isplanirali poslove ali oni sada slobodno šeću ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare