To je to što me zanima!

Zaražen sudionik sjednice na kojoj je bio i Dario Hrebak

Priopćenjem koji su poslali u nedjelju potvrdili su da je zaražen još jedan sudionik sjednice, te građanima pojašnjavaju novi način rada Gradske uprave
Vidi originalni članak

Županijski stožer Bjelovarsko-bilogorske u subotu navečer izvijestilo je kako u županiji ima još pet novozaraženih te kako je riječ o o kontaktima osobe čija je zaraza otkrivena u utorak, a radi se o sudioniku sjednice Gradskog vijeća.

Priopćenjem koji su poslali u nedjelju potvrdili su da je zaražen još jedan sudionik sjednice, te građanima pojašnjavaju novi način rada Gradske uprave.

SPORNA ODLUKA CAPAKA Božinović o Hrebaku: On je bio negativan, ne može širiti virus

- Vezano uz situaciju nastalu nakon održane sjednice Gradskoga vijeća Grada Bjelovara, 17. srpnja 2020., na kojoj je bila prisutna osoba kojoj je naknadno utvrđeno da je pozitivna na virus Covid-19, obavještavamo vas da je potvrđena još jedna osoba pozitivna na Covid-19 koja je također sudjelovala na tom događaju - priopćili su jutros iz grada Bjelovara.

Podsjetimo, na toj sjednici bio je i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak. Hrebaku je Vesna Grgić, epidemiologinja iz HZJZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije, odredila samoizolaciju u trajanju 14 dana. Da je ostao u samoizolaciji Hrebak ne bi mogao prisustvovati na sjednici i dati svoj glas Plenkoviću, što znači da Hrvatska ne bi dobila novu Vladu. Zbog toga mu je ravnatelj HZJZ-a, Krunoslav Capak svojim pismenim epidemiološkim mišljenjem odobrio dolazak u Sabor. 

SPASIO IZBOR VLADE Liječnici zgroženi: Capak je potpisao Covid nalaz Hrebaku jer je morao glasati u Saboru?

Svi koji su bili na prošlotjednoj sjednici Gradskog vijeća Bjelovara nalaze se u samoizolaciji zato što je jedan vijećnik testiran i pozitivan na korona virus. Capak je Hrebaku napisao potvrdu u kojoj se može pridružiti parlamentarnoj većini, a u njemu se navodi da je gradonačelnik 17. srpnja ostvario rizičan kontakt u dvorani za sastanke u kojoj je većina nosila maske, ali ju je zaražena osoba u jednom trenutku skinula s lica.

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 27.07.2020.

    Kod plitičara je sve dozvoljeno.

  • BajaMata 27.07.2020.

    Praksa kriminalne optužene organizacije zvane hrvatska demokratska zajednica ne mijenja se od prvog dana. kada im treba ne libe se ni zaraženima dati potvrdu da su zdravi. Jednim lopov uvijek lopov.

  • 26.07.2020.

    Molim politicare RH - prrenesite znanje o otpornosti na ovaj virus dalje po svijetu! Spasite svijet! Molim vas poducite druge! Vi to mozete i znate ! 😌

Komentiraj...
Vidi sve komentare