To je to što me zanima!

Zavadlav sucu: Ako me pustite na slobodu, bit ćete legenda! Popit ćemo kavu na Pjaci

Nastavlja se suđenje Filipu Zavadlavu, preko videolinka je pokušao uvjeriti suca da ga pusti na slobodu jer će tako postati legenda, sudac Mlađan Prvan mu produžio istražni zatvor
Vidi originalni članak

Krajem prošlog tjedna Filip Zavadlav (25), osumnjičeni trostruki ubojica, nazočio je sjednici Izvanraspravnog vijeća splitskog Županijskog suda videolinkom iz zatvora u Gospiću, javlja Slobodna Dalmacija.

ZAVRŠENO ROČIŠTE Odvjetnik Šerić: Vještaci će reći u kakvom je stanju bio Filip

Na sjednici se odlučivalo o produljenju istražnog zatvora. Zavadlav je pokušao iskrenim riječima pridobiti naklonost suda da ga pusti i da se u nastavku postupka brani sa slobode. Pokušao je uvjeriti suca Prvana da ga može pustiti bez ikakvih mjera opreza. 

POGLEDAJTE VIDEO: Suđenju Filipu Zavadlavu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 -  Ako me pustite na slobodu, ući ćete u povijest, bit ćete legenda! Popit ćemo kavu na Pjaci - poručio je Zavadlav sucu Prvanu.

ZA PROSINAC Otkazano suđenje Zavadlavu: Odvjetnik Šerić ima koronu

Unatoč Zavadlavovim molbama, istražni zatvor mu je produljen. Njegov odvjetnik Branko Šerić nije nazočio sjednici Izvanraspravnog vijeća jer je obolio od COVID-a 19 i navodno se ne osjeća dobro.  

Idi na 24sata

Komentari 52

  • 16.12.2020.

    treblo bi pravosuđe kaznit kad mladi čovjek mora posegnut za ovakvim mjerama da bi se obranio

  • TNT2 10.12.2020.

    Pustite dečka on nije kriv da ste vi radili svoj posao on sada ne bi bio tu gdje je po meni je dečko Ok. napravio je šta je napravio i zna se razlog da nije on njih oni bi njega ako to nekome nije jasno onda sve u rit nek ide ... Da je on slučajno iz neke ugledne stranačke obitelji HDZ-SDP već bi bio vani ovako vi bildate svoje mišiće na sirotinji koju niste zaštitili i doveli ga do toga da je ssam uzeo pravdu u ruke !!! Filipe sretno ti bilo !!!

  • 08.12.2020.

    Jesu li krive državne institucije koje su znale za te kamatare a nisu ih smjestili gdje im je bilo u pravnim državama mjesto? Je li krivnju snosi Centar iz Splita koji djecu nisu izdvojili iz obitelji i dali udomiteljima? Molim , svih kazniti ili Filipu sloboda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare