To je to što me zanima!

'Želim čuti zašto trebamo nositi maske, maramu i inače nosim'

Markotić je jedna od stručnjaka u mainstream medijima, ali ima niz epidemiologa koji govore suprotno. Nisam kompetentna, ali sam oprezna s nečim što kaže samo dvoje ljudi, kaže Krišto
Vidi originalni članak

Proteklih tjedana obavezno nošenje maskama u nekim objektima izazvalo je brojne komentare, a jedna od većih protivnica je zastupnica Domovinskog pokreta Karolina Vidović Krišto.

IGNORIRA JANDROKOVIĆA Krišto 'tjera svoje': Opet je jedina bez maske u Saboru

Za Dnevnik Nove TV otkrila je i zašto:

- To su preporuke. Predsjedavajućeg sam pitala zašto ju moramo nositi, nije mi znao odgovoriti. Markotić je jedna od stručnjaka u mainstream medijima, ali ima niz epidemiologa koji govore suprotno. Nisam kompetentna, ali sam oprezna s nečim što kaže samo dvoje ljudi. Želim čuti zašto treba nositi maske. Predložila sam da glasamo o tome.

SPRJEČAVANJE ZARAZE Capak zastupnicima koji skidaju maske: Ako ste bolesni, onda ste kapljice podijelili s drugima

Rekla je kako i inače nosi marame te joj nije namjera provocirati s nenošenjem maski. Dotakla se i programa Vlade koji je  predstavljen u Saboru:

- Program Plenkovića je irelevantan jer je vlada sastavljena protuustavno. U Hrvatskoj više nemamo nijednu instituciju kojoj se možemo obratiti - rekla je Vidović Krišto osvrnuvši se na odluku Ustavnog suda. 

VIDEO: ALO, ALO Saborskom tajniku telefonom javili da naopako nosi masku

Zaključila je i kako je sastav nove vlade gotovo identičan prethodnoj, a niz ministara je opterećen aferama.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • 25.07.2020.

    Ova žena me nervira ali se mora priznat da ona i iz SDP-a iz Omišlja su dvi najljepše zastupnice.To se mora priznat.A sad za pamet budemo vidjeli.

  • Cobra_57 24.07.2020.

    Jeste vi gospođo došli sa saturna.

  • kenjkalo 24.07.2020.

    Kaj sad hoće? Opet pravila ne vrijede za sve čak i kod ovakvih stvari. Umjesto da radi svoj posao, žena pametuje o maskama. Tipično za desničare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare