To je to što me zanima!

Željko Kerum ponosno pozirao ispred Tuđmanovog spomenika: 'Evo mene kod mog Franje!'

Iznimna mi je čast što se danas na tu veliku obljetnicu mogu slikat ispred spomenika Tuđmanu u Splitu, koji sam izgradio u svom gradonačelničkom mandatu, pohvalio se Kerum na Facebooku
Vidi originalni članak

Povodom obljetnice 100. rođendana Franje Tuđmana, priliku za iskazivanje časti prvom hrvatskom predsjedniku nije propustio niti Željko Kerum. Na Facebooku je objavio fotografiju pred njegovim spomenikom iz Splita, pri čemu nas je podsjetio i da je on zaslužan za isti.

POLOŽILI VIJENCE VIDEO Plenković u Velikom Trgovišću: Tuđman je istinski mudro vodio Hrvatsku 90-ih

- Evo mene kod mog Franje! Dragi prijatelji, na današnji dan prije sto godina rođen je Dr. Franjo Tuđman, otac hrvatske države. Tom čovjeku Hrvati duguju vječnu zahvalnost. Iznimna mi je čast što se danas na tu veliku obljetnicu mogu slikat ispred spomenika Tuđmanu u Splitu, koji sam izgradio u svom gradonačelničkom mandatu. Oni koji su vodili grad prije mene za to nisu imali hrabrosti - ponosno je poručio Kerum na svom Facebooku, koji je nedavno pekao ribe u tačkama.

POVODOM 100. OBLJETNICE ROĐENJA SDP: 'Tuđman nas je volio kao mi njega. Kakav je, takav je, Zagorac i partizan, naš je'

Iskoristio je i priliku da prozove bivšeg splitskog gradonačelnika Ivicu Puljka koji je nedavno podnio ostavku, za kojeg kaže da je svojim ponašanjem 'posvađao i podijelio cijeli grad'.

- Smatram da bi se i on trebao ugledati na Tuđmanovu politiku pomirbe. Jedino zajedno možemo živit u miru i blagostanju. I zbog svega toga evo mene danas kod mog Franje! Neka mu je vječna slava! - zaključio je Kerum.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 15.05.2022.

    To je hrvatska moralna vertikala, zato moji sunarodnjaci tako nam i treba😵‍💫

  • Karmelićanka 14.05.2022.

    Da je i mene smjestio u hrvatskih 200 i ja bih se fotografirala kod baš svakog njegovog spomenika

  • ferata 14.05.2022.

    franja je i odgovoran za to što su ratni profiteri moralne vertikale društva umisto da im se sudilo za izdaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare