News

Komentari 42

Željko Kerum ponosno pozirao ispred Tuđmanovog spomenika: 'Evo mene kod mog Franje!'

Željko Kerum ponosno pozirao ispred Tuđmanovog spomenika: 'Evo mene kod mog Franje!'

Iznimna mi je čast što se danas na tu veliku obljetnicu mogu slikat ispred spomenika Tuđmanu u Splitu, koji sam izgradio u svom gradonačelničkom mandatu, pohvalio se Kerum na Facebooku

Povodom obljetnice 100. rođendana Franje Tuđmana, priliku za iskazivanje časti prvom hrvatskom predsjedniku nije propustio niti Željko Kerum. Na Facebooku je objavio fotografiju pred njegovim spomenikom iz Splita, pri čemu nas je podsjetio i da je on zaslužan za isti.

- Evo mene kod mog Franje! Dragi prijatelji, na današnji dan prije sto godina rođen je Dr. Franjo Tuđman, otac hrvatske države. Tom čovjeku Hrvati duguju vječnu zahvalnost. Iznimna mi je čast što se danas na tu veliku obljetnicu mogu slikat ispred spomenika Tuđmanu u Splitu, koji sam izgradio u svom gradonačelničkom mandatu. Oni koji su vodili grad prije mene za to nisu imali hrabrosti - ponosno je poručio Kerum na svom Facebooku, koji je nedavno pekao ribe u tačkama.

Iskoristio je i priliku da prozove bivšeg splitskog gradonačelnika Ivicu Puljka koji je nedavno podnio ostavku, za kojeg kaže da je svojim ponašanjem 'posvađao i podijelio cijeli grad'.

- Smatram da bi se i on trebao ugledati na Tuđmanovu politiku pomirbe. Jedino zajedno možemo živit u miru i blagostanju. I zbog svega toga evo mene danas kod mog Franje! Neka mu je vječna slava! - zaključio je Kerum.