To je to što me zanima!

Strava kod Novske: 'Ozlijeđena žena i dalje životno ugrožena'

Ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška dr. Josip Kolodziej rekao je kako je druga ozlijeđena žena u u zadovoljavajućem stanju. - Stabilno je, no zadobila je ozljede prsnog koša
Vidi originalni članak

Policija nastavlja istragu prometne nesreće u kojoj su jučer poginule dvije učenice, a ozlijeđene dvije žene od kojih se jedna i dalje bori za život. Vozač (59) je uhićen.

- I dalje je životno ugrožena, nema promjene u odnosu na jučerašnji dan. I dalje provodimo mjere intenzivnog liječenja - rekla je za Dnevnik.hr Natalija Mrzljak Vučinić, specijalistica anesteziologije u slavonskobrodskoj bolnici.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška dr. Josip Kolodziej rekao je kako je druga ozlijeđena žena u u zadovoljavajućem stanju.

- Stabilno je, no zadobila je ozljede prsnog koša. Nalazi se na promatranju, ne znamo koliko dugo će biti u bolnici, to će ovisiti o nalazima - rekao je ravnatelj bolnice.

Vozača kamiona prebacuju u Sisak

Podsjećamo, u petak navečer uhićen je vozač kamiona koji je jučer na odmorištu kod Novske pogazio dvije 14-godišnjakinje koje su sa školskim prijateljima trebale otputovati na more.

Vozač je noć proveo u policijskim prostorijama u Kutini gdje ga policija smije zadržati 24 sata. Tijekom dana prebacit će ga u Sisak gdje će ga izvesti pred suca istrage Županijskog suda. Bude li takvih zahtjeva, sudac će odlučiti o eventualnom pritvoru za vozača.

PREMINULE DVIJE DJEVOJČICE Policija: Vozač je u pritvoru, u trenutku nesreće nije bio pijan

Prvi dio očevida na mjestu nesreće je dakle završen, a slijedi druga faza u sklopu koje će policija razgovarati s vozačem i svim svjedocima. Također, kamion će biti vještačen u Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja. 

- Za sada se ne može govoriti o uzrocima prometne nesreće jer je kriminalističko istraživanje u tijeku, objasnila je policijska službenica za odnose s javnošću Iva Dvorski

POTRESNE SCENE U ERDUTU Vratio se bus pun tuge: Plakali su svi, roditelji, djeca, učitelji...

Ono što je dosad utvrđeno sa sigurnošću jest da je do prometne nesreće došlo kad je vozač teretnog vozila prvo udario u vozilo HAC-a, nakon čega se nastavio kretati kroz prostor benzinske postaje i odmorišta se je naletio na djevojčice koje su preminule na licu mjesta te na dvije žene od kojih se jedna još uvijek bori za život. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 09.06.2019.

    Valjda taj vozac i u soku izgovorio koju rijec ali sve jedno nije mu lako tdsko je to za svakog kome se dogodi mozda i zadremao zbog sna i skrenuo na odmoriste mi mozemo nagadjati zao mi je zivota djece koji su zivot izvubila isto i ostalih koji su to uzivo vidjeli tezak je to udarac i za vozaca bilo kako bilo i za ostale sudionike u svemu tome o roditeljima i skolskoj djeci da i ne govorim svima iskrena sucut i erxutu cijelom slozicete se samnom da cijela hrvatska za ovaj slucaj i mnoge druge tuguje zato vozaci oprez polako osobito oni koji divljaju oprez cuvajmo se jos jednom sucut obiteljima

  • Samosuzx 08.06.2019.

    Dal je uopce vazno sada sto se dogodilo.? Nestala su nepivratno dva mlada zivota, vozacev takoder, djevojkama bolovi i traume za citav zivot kao i svjedocima cijele ove tragedije...nema se tu sto puno reci...svaki komentar je suvisan

  • mexpert 08.06.2019.

    Ptevise je tu nagadjanja i spekulacija , a premalo istine

Komentiraj...
Vidi sve komentare