To je to što me zanima!

Zombi u crtiću ždere Hrvata: Mmm, ima okus kao Srbin...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Žena zombi razvlači crijeva mrtvog muškarca, kuša ih te kaže: “Mmm, moj prvi Hrvat, ima okus kao Srbin”. Epizodu će prikazati na kanalu Comedy Central
Vidi originalni članak

Američki animirani serijal “The Ugly Americans” objavio je najavu za novu epizodu. Žena zombi razvlači crijeva mrtvog muškarca, kuša ih te kaže: “Mmm, moj prvi Hrvat, ima okus kao Srbin”. Epizodu će prikazati na kanalu Comedy Central u četvrtak u 10.30. Najavu na internetskoj stranici Comedy Centrala pogledalo je više od 13.600 ljudi. Serija opisuje alternativnu stvarnost New Yorka u kojoj se sukobljavaju čarobnjaci, zombiji, vukodlaci i druga nadnaravna stvorenja. Ideju je smislio Devlin Clark, a razradio ju je David M. Stern, koji je surađivao i u serijalu “The Simpsons”. Socijalni radnik Mark središnji je lik u animiranoj seriji.

Posljednji preživjeli Hrvat, Croatian Man, ima epizodnu ulogu. Nedavno su nas ismijali i u serijalu “Monk”, u kojoj detektiv traži ubojicu u veleposlanstvu zaostale Zemenije. Zemenija ima hrvatski grb, samo su promijenili boje.

Striper je i nema smisla za humor

Croatian Man je do Marka stigao kao posljednji preživjeli Hrvat sa skupinom imigranata. Radi u bolnici kao striper i skida se za slatkiše. Nema smisla za humor. Engleski govori s pretjeranim naglaskom i, kažu upućeni, podsjeća na Kazahstanca Borata.

Hrvat je sličan ludom Boratu

Borata je utjelovio britanski komičar Sacha Baron Cohen. Prikazao ga je kao čovjeka bez kompleksa i neinformiranog, a upravo su tako autori “The Ugly Americansa” prikazali Croatian Mana.

Idi na 24sata

Komentari 250

  • wwwnadimak 07.07.2011.

    Pa šta? Ovoje je samo humor, zar ne? Čemu dreka? Jadan je onaj koji se ne zna našaliti i narugati na svoj račun.

  • silent_ninja 07.07.2011.

    mi imamo svoju zemlju od stoljeca 7. a oni tek 15,16 st. nisu vrijedni mog daljnjeg komentiranja...

  • AngelMan 06.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare