News

Komentari 250

Zombi u crtiću ždere Hrvata: Mmm, ima okus kao Srbin...

Zombi u crtiću ždere Hrvata: Mmm, ima okus kao Srbin...

Žena zombi razvlači crijeva mrtvog muškarca, kuša ih te kaže: “Mmm, moj prvi Hrvat, ima okus kao Srbin”. Epizodu će prikazati na kanalu Comedy Central

Američki animirani serijal “The Ugly Americans” objavio je najavu za novu epizodu. Žena zombi razvlači crijeva mrtvog muškarca, kuša ih te kaže: “Mmm, moj prvi Hrvat, ima okus kao Srbin”. Epizodu će prikazati na kanalu Comedy Central u četvrtak u 10.30. Najavu na internetskoj stranici Comedy Centrala pogledalo je više od 13.600 ljudi. Serija opisuje alternativnu stvarnost New Yorka u kojoj se sukobljavaju čarobnjaci, zombiji, vukodlaci i druga nadnaravna stvorenja. Ideju je smislio Devlin Clark, a razradio ju je David M. Stern, koji je surađivao i u serijalu “The Simpsons”. Socijalni radnik Mark središnji je lik u animiranoj seriji.

Posljednji preživjeli Hrvat, Croatian Man, ima epizodnu ulogu. Nedavno su nas ismijali i u serijalu “Monk”, u kojoj detektiv traži ubojicu u veleposlanstvu zaostale Zemenije. Zemenija ima hrvatski grb, samo su promijenili boje.

Striper je i nema smisla za humor

Croatian Man je do Marka stigao kao posljednji preživjeli Hrvat sa skupinom imigranata. Radi u bolnici kao striper i skida se za slatkiše. Nema smisla za humor. Engleski govori s pretjeranim naglaskom i, kažu upućeni, podsjeća na Kazahstanca Borata.

Hrvat je sličan ludom Boratu

Borata je utjelovio britanski komičar Sacha Baron Cohen. Prikazao ga je kao čovjeka bez kompleksa i neinformiranog, a upravo su tako autori “The Ugly Americansa” prikazali Croatian Mana.

Najčitaniji članci