To je to što me zanima!

'Zoran Milanović je suprotni spol od mene! Mislim, politički'

Među malobrojnim uzvanicima na inauguraciji petog hrvatskog predsjednika, Zorana Milanovića, prisustvovao je i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić. Prije početka svečanosti prokomentirao je Milanovića.
Vidi originalni članak

Odluka je predsjednika koji je izabran, gospodina Milanovića, gdje će imati inauguraciju. To treba poštivati. Nije tu stvar da li se to meni sviđa. Bitno je da se to provede po svim pravilima kako se inauguracija inače čini, rekao je potpredsjednik Sabora Milijan Brkić za RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nastavio je dalje o različitim političkim stavovima u odnosu na novog predsjednika, a onda izrekao rečenicu koja je, blago rečeno, zbunila javnost.

- Gospodin Zoran Milanović je suprotni spol. Politički. Od mene i mojih stavova - rekao je Vaso koji je potom nastavio kako poštuje Milanovića kao pobjednika na izborima.

SMJENA NA PANTOVČAKU Emotivni Milanović: Pustio je suzu na pjesmu Vice Vukova

- On je pobijedio, treba mu čestitati. Mislim da je to jedan civilizacijski čin i potpuno korektno i potpuno je normalno je čestitati pobjedniku, a što se tiče njegovog rada, očekujem da će on sve svoje kompetencije i sva svoja znanja, sve ono što on mora raditi po Ustavu i zakonu, staviti u funkciju države i funkciju naroda kako bi narod što bolje živio - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • ljubica ljubičica_1 19.02.2020.

    Brkiću malo ste se glupo izrazili .Ali nisu školovan pa vam možemo progledat kroz prste.

  • volter 19.02.2020.

    Vasika opet prepisuje pa mu je "spol" pao u krivu recenicu.

  • tutek! 19.02.2020.

    Ha ha ha... suprotni spol, Zoki se jučer pokazao kao džentlmen i muškarac, što je onda po tome brkić? Ho ho ho...

Komentiraj...
Vidi sve komentare