To je to što me zanima!

Zoran Milanović o cajkama: 'Ne volim tu muziku, bole me kosti od nje, ali pola HDZ-a to sluša'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Cajke treba suzbiti svim legalnim sredstvima. Ja bih im dao da imaju koncert. Publiku imaju, pa pola HDZ-a to sluša, rekao je predsjednik
Vidi originalni članak

Predsjednik i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je na obilježavanju 29. obljetnice Počasno-zaštitne bojne i Dana vojne kapelanije "Sveti Valentin" u vojarni "1. hrvatski gardijski zbor" na Tuškancu, a potom dao izjavu za medije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Komentirao je i zabranu cajki u Puli i Osijeku.

- To se iz ljubavi naziva cajkama. Od srca. Ja ne volim tu muziku, nikad je nisam podnosio. Ide mi na živce, bole me kosti od nje. Ja je ne bih branio. Odluka pulskog gradonačelnika je da to ne daju jer će tamo biti cajke. E, sad. Imali smo i koncert Thompsona u Puli prije deset i više godina, pa su isto neki raspravljali o tome. Većinu stvari ja ne bih zabranjivao. Ne volim tu kulturu zabranjivanja. Cajke treba suzbiti svim legalnim sredstvima. Ja bih im dao da imaju koncert. Publiku imaju, pa pola HDZ-a to sluša - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO: CAJKE SU OMILJENE U HDZ-U

HRVATI VOLE TURBOFOLK Osijek je grad koji nije za cajke? U zadnjih godinu dana bilo je desetak koncerata folk pjevača

Podsjetimo, nakon što je turbofolk koncert na kojem su trebali nastupati  Duško KulišDragan Kojić Keba, Ana Bekuta i Zorana Mićanović u Puli otkazan jer je pulski gradonačelnik Filip Zoričić zabranio koncert cajki, organizatori su pokušali koncert prebaciti u Osijek. Međutim, ni gradonačelnik Osijeka Ivan Radić nije dopustio da se održi koncert u spomenutom gradu. 

TREBA LI ZABRANITI 'CAJKE'?: 

A onda, svega nekoliko sati kasnije, srpska pjevačica Milica Pavlović (31) nastupila je u dvorani 'Zrinjevac' u Osijeku. U posljednjih godinu dana bili su mnogi turbofolk koncerti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 125

  • nena0301 24.02.2023.

    Ali zato imate Severinu i Rozgu koje su u rangu sa Betovenom izgleda

  • Lunasol 24.02.2023.

    Ovo nema nigdje, čime se bavi ovaj predsjednik.

  • Baljak47 24.02.2023.

    On ne voli tu glazbu, ali zašto spominje HDZ!? Vidi se da je bolesnik kojemu je HDZ rak rana. Gradonačelnik Pule (svaka čast) nema ništa sa HDZom, ali Milanović ima-bolesnik dokazani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare