To je to što me zanima!

50 Cent koncertom u Zagrebu je oduševio i veliki broj zvijezda: Publika znala svaki stih hitova

Veliki koncert kultnog repera u zagrebačkoj su Areni pratile i brojne hrvatske zvijezde, od repera do voditelja
Vidi originalni članak

Legendarni američki reper 50 Cent (48) napunio je jučer zagrebačku Arenu i izveo najveće hitove na koncertu za pamćenje. Ovo mu je prvi nastup u Hrvatskoj nakon 2007. godine, a sad je nastupio u sklopu turneje 'The Final Lap' koja se održava u čast 20. godišnjice izdanja albuma 'Get Rich or Die Tryin'. Naravno, nastup nisu mogle propustiti ni brojne domaće zvijezde. 

Reper Grše, trenutno po Billboardovoj ljestvici najslušaniji domaći izvođač u Hrvatskoj, prije koncerta se fotografirao s obožavateljima, a došao je u društvu kickboksača Antonija Plazibata te repera Layz-ja

Od glazbene ekipe pridružili su im se i reper i voditelj Stoka, koji se odjenuo u reperskom stilu s upečatljivom ogrlicom oko vrata. 

ODUŠEVIO PUBLIKU Busta Rhymes nastupio prije 50 Centa u Areni: 'Želim si pronaći Hrvaticu, vidio sam ljepotice...'

Na pozornici je uz repera plesalo i deset vatrenih ljepotica, dok je izvodio svoje najveće hitove 'Candy shop', 'Window shopper', 'Many men', 'Best friend'...Publika je znala svaki stih reperovih pjesama zbog čega 50 Cent nije skidao osmijeh s lica.

Ni osječki glazbenik i producent z++ nije mogao zaobići Arenu i hip-hop legendu, te je kratko komentirao da ga je 'Fifty ubio'.

ZABAVLJALA SE Nives Ivanišević s prijateljicama je uživala na koncertu 50 centa

U jeku suprugove tužbe protiv bivše supruge, Nives Ivanišević također se odlučila zabaviti s prijateljicama na koncertu, a nastup nije propustila ni omiljena voditeljica Marijana Batinić

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KULINARSKOG SERIJALA ‘LEĐA O LEĐA’:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • exclamation mark 18.10.2023.

    Hehe, mene samo zanima da li će napraviti interview s Batinovićem 😄😄

  • 18.10.2023.

    marijana batinic? ,a sta ces ti tamo jabuko? lol

  • nomistakes 18.10.2023.

    Backstage je bio urnebes 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare