To je to što me zanima!

Antonia Dora Pleško oduševila kao Jole: 'Ne mogu vjerovati da si žena. Super si to odradila...'

Ja Joleta jako volim i kad njega vidite jednostavno se morate nasmijati i odmah je fešta, a to si ti donijela na ovu pozornicu od prve do zadnje minute, rekla je Minea
Vidi originalni članak

Pjevačica Antonia Dora Pleško s pjesmom 'Remek Djelo' nastupila je kao Joško Čagalj Jole (52). Njezina maska u novoj epizodi 'Tvoje lice zvuči poznato' već je na prvi pogled zaokupila pažnju žirija, a za vokalnu transformaciju i cjelokupni nastup dobila je brojne pohvale.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Tamo gdje je Jole, tamo je uvijek zabava! Super si to odradila… Ja Joleta jako volim i kad njega vidite jednostavno se morate nasmijati i odmah je fešta, a to si ti donijela na ovu pozornicu od prve do zadnje minute - rekla je Renata Končić Minea.

DVIJE GODINE JE NIJE BILO NA SCENI Antonia Dora Pleško za 24sata: Naučila sam živjeti s tugom. Sad tata i stric pucaju od ponosa...

- Ti toliko možeš transformirati svoj vokal, da ja kada počneš pjevati kao muškarac ne mogu vjerovati da si ti žena - izjavio je Mario Roth.

- Bila si predivna. Bio je predivan Jole - dodao je Goran Navojec.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zlatna Vuga 15.04.2024.

    Bila je bolja od Šole sto puta, i glasom i maskom i pokretima. Nevjerojatno kako izvodi muške glasove, ne može to svatko, tako da nije ništa lošija od Alena, neke stvari je u stanju odraditi i bolje od njega.

  • Volim hrad koji teče 15.04.2024.

    Puno bolji od Šole.......zakinut za bodove u glasanju 100 posto

Komentiraj...
Vidi sve komentare