To je to što me zanima!

Argentinske WAG-sice uvijek su uz svoje 'bolje polovice'

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Leo Messi, prošle godine oženio je svoju dugogodišnju djevojku Antonellu Roccuzzo. Ona je bila njegova dječačka ljubav
Vidi originalni članak

Nogomet i lijepe žene uvijek idu zajedno, a ove Argentinke to i dokazuju. Vatrene navijačice spremne su za utakmicu između Hrvatske i Argentine. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Leo Messi, prošle godine oženio je svoju dugogodišnju djevojku Antonellu Roccuzzo. Ona je bila njegova dječačka ljubav, a upoznali su se kad je imala samo pet godina. 

ARGENTINSKI MEDIJI Messi je zapravo izbornik, a utakmica s Hrvatskom je finale

Nakon što je Leo potpisao ugovor i otišao u Španjolsku, odlučili su ostati prijatelji. Njezini roditelji imali su mali obiteljski supermarket, koji zbog ekonomske krize nije dobro poslovao. Antonela je prolazila kroz težak period života, a u depresiju je pala nakon što je njezinog najboljeg prijatelja zgazio pijani vozač. To je natjeralo Messija da dođe u Argentinu i bude uz svoju “simpatiju”.

Antonella - Leo Messi

 Tri godine nakon Rocuzzo se preselila u Španjolsku. Svoju su vezu objavili tek 2008. godine. Antonelli Leo Messi ipak nije bio prva ljubav. Prije nekoliko godina javio se njezin bivši dečko, kojeg je ostavila zbog Lea.

- Bilo mi je teško, ali me barem ostavila zbog Lea Messija - rekao je u jednom intervjuu. 

Lijevi bek Nicolas Tagliafica je u dugogodišnjoj je vezi s blogericom Carom Calvagni. Atraktivnu plavušu na društvenoj mreži prati više od 50.000 obožavatelja koje svakodnevno “časti” novim provokativnim fotografijama. Nogometaš i njegova ‘‘bolja polovica’’ ne vole pretjeranu pozornost i kako kažu, privatnost čuvaju samo za sebe.


Cara - Nicolas Taglifico

Ginevra Francesca Sozzi i mlada nada Paulo Dybala upoznali su se prošlog ljeta na španjolskom otoku Formenteri. Ona nije znala da se dopisuje s velikom zvijezdom koja godišnje zarađuje milijune, ali on je bio uporan, pa ju je često zasipao porukama i skupim poklonima. Argentinac je tad bio u vezi s lijepom Antonelom Cavalieri, koju je ostavio zbog zgodne Ginevre.

SVJETSKO PRVENSTVO Šokirao ju: Ljubio kolumbijsku reporterku i uhvatio je za grudi

- Nisam imala pojma tko je on, nakon prvog ‘dejta’ zasipao me porukama, šarmantnim gestama i poklonima. Bila sam šokirana kad sam saznala njegov pravi identitet - otkrila je djevojka zvijezde Juventusa. Par ima turbulentnu vezu pa često prekidaju, ali se vrlo brzo pomire.

Siliva - Marcos Acuna

I veznjak Marcos Acuna ljubi ljepoticu. Njegova Julia Silvia zvijezda je Instagrama na kojem se često hvali fotografijama s luksuznih destinacija širom cijelog svijeta, a prati je milijun ljudi.

Siliva - Marcos Acuna

Idi na 24sata

Komentari 3

  • daniel1978 22.06.2018.

    Ovo na prvoj slici vam nije Antonella

  • iiiih 21.06.2018.

    A muskarci se ne suncaju? Tesko malo potraziti sliku? Stavili ste slike ko iz zatvora a zene naravno u badicu, inace nebi ni bio clanak 😆

  • 21.06.2018.

    argentinke jedne od najljepših zena na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare