Obavijesti

Show

Komentari 108

Šokirao ju: Ljubio kolumbijsku reporterku i uhvatio je za grudi

Šokirao ju: Ljubio kolumbijsku reporterku i uhvatio je za grudi
8

Sportska reporterka je postavila video incidenta na društvene mreže kako bi posramila nepoznatog muškarca i objasnila koliko ju je njegov čin pogodio

VIDEO

Kolumbijska reporterka Julieth Gonzales Theran je tijekom prijenosa uživo u ruskom gradu Saransku doživjela pravu neugodnost kad ju je prolaznik poljubio i uhvatio za grudi.

Voditeljica je ostala profesionalna dok je izvještavala o nogometnom prvenstvu i odradila reportažu do kraja premda ju je napasnik protiv njene volje dirao i ljubio. Reporterka je postavila video incidenta na društvene mreže kako bi posramila muškarca i objasnila koliko ju je njegov čin pogodio.

- Bila sam tamo već dva sata, pripremala sam se za javljanje uživo i sve je bilo u redu. Čim smo počeli snimati, taj čovjek je iskoristio situaciju i došao do mene, poljubio me i dirao mi grudi. Morala sam nastaviti izvještavati. Kad je snimanje završilo, pokušala sam pronaći tog muškarca, ali je on već pobjegao - napisala je voditeljica.

- Žene ne zaslužuju ovakav tretman. Mi smo jednako profesionalne kao muškarci. Volim nogomet i dijelim oduševljenje nogometnim ludilom, ali ovdje moramo povući granicu između zlostavljanja i navijačke euforije - dodala je Julieth.

Ubrzo su reporterki stigle tisuće poruke podrške zgroženih fanova.

- Ovakve stvari se ne bi trebale događati. Ti si pametna, lijepa i snažna žena! - napisao joj je jedan od obožavatelja. Drugi je dodao kako se voditeljica izvrsno snašla u neugodnoj situaciji i kako je nepoznati muškarac 'prvoklasni kreten' koji ne poštuje žene.

VIDI OVO: 7 stvari koje svaka žena želi u krevetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin