To je to što me zanima!

Bahati klinac: Jaden Smith je 'težak' više od 50 mil. kuna

Nedavno je izjavio kako je u vezi s reperom Tylerom, The Creatorom (28), a više puta šuškalo se o bahatom ponašanju prema konobarima, osoblju hotela, menadžerima i kolegama
Vidi originalni članak

Dok su njegovi roditelji Will (50) i Jada Pinkett-Smith (47) poznati u javnosti kao prilično ležeran i simpatičan celebrity par, ipak izgleda kako jabuka ipak pada daleko od stabla, jer je njihov sin Jaden Smith (20) prozvan kao jedan od najiritantnijih klinaca. 

Ipak, čini se kako mladi Jaden ne mari baš za komentare nepoznatih ljudi, a svakodnevno svoje obožavatelje šokira nekom novom izjavom. Nedavno je izjavio kako je u vezi s reperom Tylerom, The Creatorom (28), a više puta šuškalo se o bahatom ponašanju prema konobarima, osoblju hotela, menadžerima i kolegama. 

PROMJENA IMIDŽA Sin Willa Smitha danas izgleda neprepoznatljivo na Coachelli

Bez obzira na svoje bahato ponašanje, Jaden zahvaljujući nekoliko uspješnih filmova, albuma, ali i liniji odjeće spada u kategoriju 'najuspješniji klinci'. Do sada je zaradio više od 50 milijuna kuna, a bankovni račun svakodnevno mu se povećava.

Podsjetimo, Jaden je na velikom platnu debitirao u filmu 'U potrazi za srećom' 2006., gdje igra i njegov otac. Nakon toga imao je uloge u filmovima 'Dan kada je zemlja stala', ' Karate Kid' i 'After Earth'. Osim glumačke karijere, mladi Smith gradi i glazbenu, 2012. objavio je rap album 'The Cool Cafe', a ima i svoj brand odjeće MSFTSrep.

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Idi na 24sata

Komentari 17

  • metalhead_1 16.04.2019.

    nista od njega nece biti na kraju ce zaglibiti u drogo i alkoholu ako vec nije tako to biva

  • user_204031 16.04.2019.

    50 milijuna kuna a staga mu ulazi ćuna... ne bih hvala!

  • melimarko 15.04.2019.

    Šaban.

Komentiraj...
Vidi sve komentare