To je to što me zanima!

Baldwinova supruga: 'Rađala sam, a Alec je tad pitao mogu li biti tiša. Umalo smo se razveli!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Takvo ponašanjem dopuštam mu nakon što dobijem epiduralnu. Za sada ću vas poštedjeti detalja moje reakcije, ali to se nikada više nije ponovilo, napisala je instruktorica joge na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Hilaria Baldwin (37) javnost je šokirala kada je priznala da ju je njezin suprug, glumac Alec Baldwin (63) tijekom poroda njihovog sina Rafaela 2015. godine, pitao može li biti tiša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, instruktorica joge, oglasila se na društvenoj mreži Instagram. Objavila je Instagram Story na kojemu je reagirala na priču pod naslovom 'Kada mi je muž rekao da šutim tijekom poroda znala sam da je naš brak gotov'.

GLUMAC JE IZGUBIO KONTROLU VIDEO Baldwin napao novinara nakon što ga je upitao je li on povukao okidač pištolja na setu

Putem Instagram Storyja na društvenoj objasnila je što se zapravo dogodilo.

- Alec me je ušutkao dok sam imala trudove s Rafaelom. On je telefonirao i tada me pitao mogu li se stišati, u trenutku kada je to izgovorio, shvatio je da je zvučao kao se*onja - napisala je ona.

Dodala je da je ipak ostala u braku nakon čega je par dobio još djece.

- Takvo ponašanjem dopuštam mu nakon što dobijem epiduralnu. Za sada ću vas poštedjeti detalja moje reakcije, ali to se nikada više nije ponovilo - napisala je.

PRITISAK JE NEIZDRŽIV Alec Baldwin i supruga nestali s Twittera nakon što je glumac u intervjuu zaključio da nije kriv

Hilaria je kasnije objavila i objavu vezanu uz četke za boce, šaleći se da Alec plaća što ju je ušutkavao dok je imala trudove tako što čisti svaku bočicu u kući.

Prisjetimo se, Alec i Hilaria roditelji su šestero djece - kćeri Carmen (8) i sinova Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3) i Eduarda (1) i novorođene Lucije (9 mjeseci); Alec je također otac modela Ireland Baldwin (26).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • domačapuca 16.12.2021.

    ..koji oduran tipus...

  • little John 14.12.2021.

    Bome ovaj se naslušao krikova.

  • Krušo Hagur 14.12.2021.

    hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare