Show

Komentari 5

Baldwinova supruga: 'Rađala sam, a Alec je tad pitao mogu li biti tiša. Umalo smo se razveli!'

Baldwinova supruga: 'Rađala sam, a Alec je tad pitao mogu li biti tiša. Umalo smo se razveli!'

Takvo ponašanjem dopuštam mu nakon što dobijem epiduralnu. Za sada ću vas poštedjeti detalja moje reakcije, ali to se nikada više nije ponovilo, napisala je instruktorica joge na društvenoj mreži

Hilaria Baldwin (37) javnost je šokirala kada je priznala da ju je njezin suprug, glumac Alec Baldwin (63) tijekom poroda njihovog sina Rafaela 2015. godine, pitao može li biti tiša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, instruktorica joge, oglasila se na društvenoj mreži Instagram. Objavila je Instagram Story na kojemu je reagirala na priču pod naslovom 'Kada mi je muž rekao da šutim tijekom poroda znala sam da je naš brak gotov'.

Putem Instagram Storyja na društvenoj objasnila je što se zapravo dogodilo.

- Alec me je ušutkao dok sam imala trudove s Rafaelom. On je telefonirao i tada me pitao mogu li se stišati, u trenutku kada je to izgovorio, shvatio je da je zvučao kao se*onja - napisala je ona.

Dodala je da je ipak ostala u braku nakon čega je par dobio još djece.

- Takvo ponašanjem dopuštam mu nakon što dobijem epiduralnu. Za sada ću vas poštedjeti detalja moje reakcije, ali to se nikada više nije ponovilo - napisala je.

Hilaria je kasnije objavila i objavu vezanu uz četke za boce, šaleći se da Alec plaća što ju je ušutkavao dok je imala trudove tako što čisti svaku bočicu u kući.

American Museum of Natural History 2019 Gala - New York

Prisjetimo se, Alec i Hilaria roditelji su šestero djece - kćeri Carmen (8) i sinova Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3) i Eduarda (1) i novorođene Lucije (9 mjeseci); Alec je također otac modela Ireland Baldwin (26).

Najčitaniji članci